Οι αδερφές Καρντάσιαν περνάνε κρίση στη σχέση τους τελευταία. Κιμ και Κόρτνεϊ δεν έχουν τη ζεστή σχέση που είχαν κάποτε, αφού η μία κατηγορεί την άλλη. Και φαίνεται πως όλα αυτά ξεκίνησαν από τον γάμο της δεύτερης στο Πορτοφίνο, όπου επέλεξε νυφικό Dolce & Gabbana.

Ποιο είναι το πρόβλημα, θα αναρωτιέστε. Το πρόβλημα για την Κόρτνεϊ ήταν πως λίγο αργότερα, η Κιμ Καρντάσιαν σύναψε μια συμφωνία με τον διάσημο ιταλικό οίκο για μια κολεξιόν.

Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στην Κόρτνεϊ, η οποία είπε στην Κένταλ Τζένερ, πως «πληγώθηκε» όταν η Κιμ Καρντάσιαν επέλεξε να συνεργαστεί με τους Dolce & Gabbana λίγους μήνες μετά τον γάμο της με τον Τράβις Μπάρκερ τον Μάιο του 2022.

Καρντάσιαν

«Η Κιμ είναι στο Μιλάνο, ξέρεις, κάνει όλο αυτό το Kim/ Dolce & Gabbana. Ζει la dolce vita, ή τελοσπάντων κάτι τέτοιο» είπε απογοητευμένη η Κόρτνεϊ και πρόσθεσε πως όταν αποφάσισε να συνεργαστεί με τους σχεδιαστές για το νυφικό της δεν ήταν καν για δουλειά.

«Δεν είναι σαν να έκανα εγώ την καμπάνιά τους και εκείνη την καμπάνιά τους αμέσως μετάΕίναι ο πραγματικός μου γάμος. Αυτό δεν ήταν μια επαγγελματική συμφωνία για μένα. Το έκανα επειδή το ένιωθα πραγματικά προσωπικό»

Διάβασε τη συνέχεια στο Intronews.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet