Ο θάνατος του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου όπως ήταν φυσιολογικό ξύπνησε αναμνήσεις για τη ιστορία της βασιλικής οικογένειας στην Ελλάδα, τη στέψη του αμέσως μετά την ενηλικίωσή του, τον εξορισμό τους από τη χώρα, τις δικαστικές διαμάχες με το ελληνικό δημόσιο για τη βασιλική περιουσία, αλλά και τις φήμες που ακολουθούσαν τη ζωή του.

Η πιο ισχυρή φήμη όλων ήταν ο δεσμός του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν σχέση είχαν ξεκινήσει από τη δεκαετία του ’60 όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη γύριζε τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Λέγεται μάλιστα ότι ο Φίνος Φιλμ είχε ασφαλτοστρώσει ένα κομμάτι του δρόμου για να μπορεί να φτάνει το σπορ αυτοκίνητο του Βασιλιά. Τι απάντησε η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε συνέντευξή της γι’ αυτή τη σχέση;

Και ο ίδιος ο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος όμως είχε απαντήσει κατά καιρούς σε ερωτήσεις δημοσιογράφων τόσο για τη φημολογούμενη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, όσο και για το αν τελικά υπήρχε τούνελ που ένωνε τα ανάκτορα με το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στη Στησιχόρου.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!