Δεν μπορούμε να σταματήσουμε την εμμονή μας με την Pet Rich List, η οποία είναι κάτι σαν το Forbes 400 αλλά για τα πλουσιότερα κατοικίδια στον κόσμο. Γιατί; Γιατί διαβάζοντας την, μάθαμε ότι η γάτα της Taylor Swift, Olivia Benson, αξίζει 97 εκατομμύρια δολάρια και ότι το Golden Retriever της Betty White, ο Pontiac, κληρονόμησε 5 εκατομμύρια δολάρια μετά τον θάνατο της το 2021.

Τώρα, όμως, θα εστιάσουμε στην τέταρτη θέση της λίστας: τα σκυλιά της Oprah Winfrey, Sadie, Sunny και Lauren. Όπως αποδεικνύεται, αυτοί οι σκύλοι πρόκειται να κληρονομήσουν αθροιστικά 30 εκατομμύρια δολάρια σε περίπτωση που η ιδιοκτήτρια τους πάθει κάτι.

Σύμφωνα με το Forbes, η καθαρή περιουσία της Winfrey υπολογίζεται σε 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια, επομένως είναι λογικό να θέλει να μοιραστεί ένα μέρος αυτής. Και δεδομένου ότι η μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης δεν έκανε ποτέ παιδιά, προφανώς θέλει να φροντίσει τα κουτάβια της σε περίπτωση που πεθάνει.

Έγινε για πρώτη φορά γνωστό ότι η ιδρυτής του OWN (The Oprah Winfrey Network) είχε δημιουργήσει ένα καταπιστευματικό ταμείο για τα σκυλιά της το 2007. Μια πηγή είπε στο αυστραλιανό περιοδικό Woman’s Day ότι «Η Oprah δημιούργησε ένα καταπιστευματικό ταμείο για τη φροντίδα των «μωρών» της όταν πεθάνει». Προσθέτοντας, «Η ίδια έχει πολλά ζώα και θέλει να τα περιποιούνται για το υπόλοιπο της ζωής τους, αν πεθάνει πρώτη… έτσι ξαναέγραψε τη διαθήκη της ώστε να συμπεριλάβει κάποια εκατομμύρια για τη φροντίδα τους. Η Oprah είναι δισεκατομμυριούχος, επομένως τα 30 εκατομμύρια δολάρια δεν είναι πολλά χρήματα αν κοιτάξετε ολόκληρη την καθαρή περιουσία της».

Ενώ η λίστα με τα πλούσια κατοικίδια αναφέρει 5 σκυλιά που θα κληρονομήσουν τα χρήματα της Winfrey, αναφέρεται στο Oprah Daily ότι η αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας είναι προς το παρόν μητέρα μόνο δύο springer spaniels (της Sunny και της Lauren) και ενός cocker spaniel (της Sadie), τα οποία έχουμε δει στο παρελθόν σε φωτογραφίες, όπως αυτή που μοιράστηκε η ίδια στο Instagram το 2020, η οποία τραβήχτηκε για το O, the Oprah magazine. «Εγώ και η Sadie στο @oprahmagazine αυτού του μήνα και πριν από 11 χρόνια όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά στο @pawschicago!» έγραψε στη λεζάντα.

Πώς κάνουμε sign up για κατοικίδια της Oprah;

Διάβασε επίσης: Πώς αντιδρά η βασιλική οικογένεια στις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet