Σύμφωνα με την βετεράνο δημοσιογράφο Τίνα Μπράουν, πρώην διευθύντρια του Vanity Fair, o πρίγκιπας Χάρι δεν αντέχει τη Δούκισσα της Κορνουάλης και πιθανότατα θα βαθύνει τη ρήξη του με τη βασιλική οικογένεια στοχοποιόντας τόσο εκείνη όσο και τον πρίγκιπα Κάρολο στα επερχόμενα απομνημονεύματά του.

Μιλώντας στην Telegraph λίγο πριν από την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου, «The Palace Papers», η δημοσιογράφος που κάλυπτε επί δεκαετίες τη δραστηριότητα της βασιλικής οικογένειας στο Tatler και το Vanity Fair, αποκάλυψε πως ο Χάρι δεν αποδέχτηκε ποτέ πραγματικά τη σχέση του Καρόλου με την Καμίλα και δεν θέλει καθόλου η γυναίκα με την οποία ο πρίγκιπας της Ουαλίας απατούσε τη μητέρα του να γίνει βασίλισσα.   UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Η Τίνα Μπράουν πιστεύει ότι ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Καρόλου, που ζει πλέον μόνιμα στην Καλιφόρνια μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους, Άρτσι και Λίλιμπετ, είναι πιθανό να εκφράσει την απογοήτευσή του για τις εξελίξεις στα απομνημονεύματά του, τα οποία πρόκειται να εκδοθούν μέχρι το τέλος του 2022.

Στις αρχές της χρονιάς η βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε πως όταν ο Κάρολος γίνει βασιλιάς η Καμίλα θα πάρει τον τίτλο της βασίλισσας συζύγου και όχι της πριγκίπισσας όπως είχε γίνει γνωστό την εποχή του γάμου του ζευγαριού περισσότερα από 15 χρόνια νωρίτερα.

Σήμερα οι σχέσεις της βασίλισσας και της Καμίλα είναι εξαιρετικές. Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει αναγνωρίσει την εργατικότητα της συζύγου του πρίγκιπα Καρόλου και σέβεται απόλυτα την επιλογή του. Γνωρίζει πολύ καλά πως η Καμίλα είναι απαραίτητη για την ευτυχία του γιου της και της είναι πολύ συμπαθής χάρη στον απλό χαρακτήρα και το χιούμορ της.

Όταν ο Κάρολος παντρεύτηκε την Καμίλα το 2005 το ζευγάρι είχε κάνει γνωστό πως η Δούκισσα δεν θα γινόταν βασίλισσα με την άνοδο του Καρόλου στο θρόνο, παρόλο που θα είχε το δικαίωμα ως σύζυγος του βασιλιά. Αντίθετα, θα έφερε τον τίτλο της πριγκιπικής συζύγου ως αναγνώριση των ευαισθησιών της κοινής γνώμης για έναν τίτλο που προοριζόταν για την αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Πρίγκιπας Χάρι: Δεν αντέχει την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς

Τελικά η βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποίησε το ιστορικό ορόσημο του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της για να επαναπροσδιορίσει το μέλλον της μοναρχίας, ανακοινώνοντας ότι η Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης θα λάβει τον τίτλο της βασιλικής συζύγου όταν ο Κάρολος γίνει βασιλιάς.

Η απόφαση της βασίλισσας δεν ενθουσίασε καθόλου τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποιός προτίθεται να “εκδικηθεί” μέσω της επερχόμενης βιογραφίας του σύμφωνα με την Τίνα Μπράουν:

Διάβασε τη συνέχεια στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet