Μια συγκλονιστική αποκάλυψη στο The Diana Investigations, ένα νέο ντοκιμαντέρ που μεταδίδεται στο Discovery+, επαναφέρει στο προσκήνιο τις θεωρίες συνωμοσίας για το μοιραίο τροχαίο που σημειώθηκε στις 31 Αυγούστου 1997.

Ειδικότερα, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε πει στον δικηγόρο της, Victor Mishcon, το 1995, ότι το παλάτι θα επιχειρούσε να την ξεφορτωθεί, αναφέροντας το τροχαίο ατύχημα ως ένα από τα πιθανά μέσα.

Ο Mishcon σημείωσε τότε τη συνομιλία τους, κατά την οποία η Νταϊάνα φέρεται να είπε ότι αξιόπιστες πηγές, τις οποίες δεν κατονόμασε, την είχαν ενημερώσει «ότι οργανώνουν ένα τροχαίο ατύχημα». Η Πριγκίπισσα, μάλιστα, προέβλεψε ότι «ή θα κατέληγε νεκρή ή θα τραυματιζόταν σοβαρά».

Σύμφωνα με τους ειδικούς στα ντοκιμαντέρ, ο Mischon έδωσε το σημείωμα της συνάντησής του με την Νταϊάνα στον τότε επίτροπο της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, Sir Paul Condon. Μόλις ο διάδοχος του Condon, John Stevens, ανέλαβε τη θέση το κοινό ενημερώθηκε για την ύπαρξη του σημειώματος, καθώς ο Condon το είχε κλειδώσει σε ένα χρηματοκιβώτιο.

Δες το τρέιλερ και διάβασε περισσότερα στο nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet