Οι δραματικές στιγμές για τις influencers της Ρωσίας δεν έχουν τέλος!  Κι ενώ όλος ο κόσμος κρατά την ανάσα του μπροστά σ’ αυτήν την κατάσταση, οι Ρώσοι βρήκαν τη λύση. Λίγη υπομονή θα χρειαστεί να κάνουν οι συντρόφισσες  Influencers στη Ρωσία (#thoughts&prayers), γιατί έρχεται το Rossgram!

Το Rossgram θα λανσαριστεί στις 28 Μαρτίου και θα έχει επιπλέον λειτουργίες, όπως το crowdfunding και η πρόσβαση επί πληρωμή σε κάποιο περιεχόμενο. O Αλεξάντρ Ζόμποφ με τον συνέταιρό του Κίριλ Φιλιμόνοφ και η ομάδα προγραμματιστών του, αποφάσισαν να μην χάσουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το ρωσικό αντίστοιχο ενός δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, που αγαπούν οι συμπατριώτες τους και έδειξαν ότι ήταν ήδη έτοιμοι γι’ αυτή την εξέλιξη! Βέβαια, τα χρώματα του Rossgram είναι ίδια με το Instagram που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε! Καμία πρωτοτυπία!

rossgram

Το …διαζύγιο ανάμεσα στη Ρωσία και τη Δύση έχει φέρει τα πάνω κάτω στην αχανή αυτή χώρα καθώς ακολούθησε ένα ντόμινο αποκλεισμών που οδηγεί τελικά στον αποκλεισμό της Ρωσίας από το δυτικό τρόπο ζωής – του οποίου απόλαυσε όλα τα καλά χωρίς όμως να τον αποδεχθεί.

Στο θέμα μας όμως! Το σημαντικό είναι ότι έστω κι έτσι, και με placebo, οι Influencers της Ρωσίας θα καταφέρουν να ορθοποδήσουν, να σταθούν στα πόδια τους, να ξεφύγουν λίγο από τη φρίκη του πολέμου και των αποκλεισμών. Δεν είναι εύκολο να έχεις τόσα πακέτα που περιμένουν το Unboxing και να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει! Το ευχάριστο είναι πως οι Ρώσοι μένουν μια …γροθιά απέναντι στους πεισματάρηδες Ουκρανούς που η άρνησή τους να παραδοθούν έχει φέρει όλους αυτούς τους άδικους αποκλεισμούς στη Ρωσία!

rossgram

Η Ρωσία, που ήδη είχε απαγορεύσει το Facebook, άρχισε  ποινική έρευνα εναντίον της Meta και οι εισαγγελείς ζήτησαν από δικαστήριο να χαρακτηρίσει «εξτρεμιστική οργάνωση» τον κολοσσό της τεχνολογίας. Ας πρόσεχαν!

Διαβάστε επίσης: Το δράμα των Ρωσίδων influencers με την κατάργηση του Instagram

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet