Αυτή η κόντρα δεν έχει τελειωμό. Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί συνεχίζουν να πετούν βέλη ο ένας στον άλλον, μετά και τη δικαστική τους διαμάχη. Για ακόμη μια φορά μπήκε στο επίκεντρο το κτήμα Château Miraval, για το οποίο ο ηθοποιός θεωρεί πως το χρησιμοποίησε ως αφορμή για να τον εκδικηθεί η Τζολί.

Συγκεκριμένα, η Τζολί σχεδίαζε να πουλήσει το μερίδιο της πίσω από την πλάτη του Πιτ, προκειμένου να τον «χτυπήσει» εκεί που πονάει. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρουν νομικά έγγραφα, στο παρελθόν η ίδια είχε συμφωνήσει να μην πουλήσουν το μερίδιο τους, εκτός αν το αποφάσιζαν να το κάνουν από κοινού.

Όμως το 2019, η Τζολί ανακοίνωσε πως δεν θέλει πια τη γαλλική περιουσία που απέκτησε με τον Πιτ και παραχώρησε στον ίδιο ένα μεγαλύτερο μερίδιο από εκείνο που του αναλογούσε, καθώς παραδέχτηκε πως ήταν εκείνος που είχε επενδύσει στο κτήμα περισσότερα χρήματα, αλλά και χρόνο.

Δύο χρόνια αργότερα, τα πράγματα δεν φάνηκαν να είναι ακριβώς έτσι. Ο Μπραντ Πιτ ανακάλυψε μέσω του δικηγόρου του πως η Τζολί είχε πουλήσει το 50% των μετοχών της σε έναν Ρώσο ολιγάρχη, τον οποίο μάλιστα, ο ίδιος είχε απορρίψει στο παρελθόν.

Μπραντ Πιτ

Διάβασε τη συνέχεια στο Intronews.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet