Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη από το ντοκιμαντέρ «The Randall Scandal» που κυκλοφόρησε πρόσφατα, αποκαλύφθηκε ότι ο ηθοποιός του Hollywood, Μπρους Γουίλις, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας από το 2021, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από την υποκριτική λόγω αφασίας και μετωποκροταφικής άνοιας.

Ένα ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε πρόσφατα με θέμα την κακή συμπεριφορά του παραγωγού του Χόλιγουντ, Ράνταλ Έμετ, έφερε στο φως μια αποκάλυψη για τον ηθοποιό.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του 2021 «Midnight in the Switchgrass», τη σκηνοθεσία της οποίας είχε αναλάβει ο Έμετ, η art director, Αλίσια Χάβερλαντ, αποκάλυψε ότι είχε παρατηρήσει κάποια ανησυχητικά σημάδια, ως προς τη συμπεριφορά του σταρ των «Die Hard» ταινιών, τα οποία κατά την ίδια, ο σκηνοθέτης επέλεγε να αγνοεί.

Η Αλίσια Χάβερλαντ, η καλλιτεχνική διευθύντρια της ταινίας, παρατήρησε ανησυχητικά σημάδια σχετικά με τη συμπεριφορά του Γουίλις που αγνοήθηκαν από τον σκηνοθέτη Ράνταλ Έμετ. Παρά το γεγονός ότι γνώριζε τις δυσκολίες του Γουίλις να θυμάται τις ατάκες του, ο Έμετ του παρείχε ένα ειδικό ακουστικό.

Διάβασε τη συνέχεια στο Intronews.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet