Ο ηθοποιός Robert Pattinson αποκάλυψε πως δεν είναι πάντα ειλικρινής σε συνεντεύξεις του και λέει ψέματα για να μην … βαριέται ο κόσμος. Σε συνέντευξη που έδωσε στο GQ αποκάλυψε πως του αρέσει να βάζει σάλτσες στις συνεντεύξεις του και να επινοεί πράγματα ώστε να κρατάει το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο!

«Νομίζω πως πολλές φορές ο κόσμος με βαριέται και πρέπει απλά να πω κάτι. Από το να μη λέω τίποτα, ίσως αυτή είναι μια λύση» είχε αναφέρει. Τρία από αυτά για παράδειγμα είναι το ραντεβού με στόκερ του, το ότι δε λούζει τα μαλλιά του ή ότι έχει ζήσει ως άστεγος.

Έζησα ως άστεγος

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Jimmy Kimmel το 2012 είχε πει πως έχει ζήσει ένα διάστημα ως άστεγος και μάλιστα κοιμόταν πίσω από κάδο σκουπιδιών.

Η θαυμάστρια στόκερ

«Υπήρχε μία θαυμάστριά μου που βρισκόταν συνεχώς πίσω μου στον δρόμο, μου έστελνε μηνύματα, με παρακολουθούσε. Τελικά, της ζήτησα να βγούμε για φαγητό. Της μίλησα για όλα τα άσχημα συμβάντα της ζωής μου, ξεκίνησα να γκρινιάζω και τελικά, έφυγε κλαίγοντας και δεν γύρισε ποτέ πίσω. Οι άνθρωποι με βαριούνται». Τη συνέντευξη την είχε δώσει το 2009 και αυτό το περιστατικό ήταν όλο ψέμα.

Επιπλέον, έχει πει ψέματα και σε κάστινγκ καθώς είπε ψέματα στον Christopher Nolan, με τον οποίο γύριζαν την ταινία Tenet πως έχει μια οικογενειακή υποχρέωση ενώ στην πραγματικότητα περνούσε κάστινγκ για την ταινία Batman στην οποία πρωταγωνίστησε.  

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet