Ο frontman των Onirama Θοδωρής Μαραντίνης το πρωί της Τετάρτης 10/5 φιλοξενήθηκε στο «Πρω1νό» του ANT1 και παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Γιώργο Λιάγκα. O γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το πρόσφατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το δεύτερο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε πρόσφατα. Μίλησε για τη γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση που τον οδήγησε σε ένα χειρουργείο το οποίο δεν πήγε καλά και τον οδήγησε σε ένα δεύτερο 12ωρο χειρουργείο.

Μαραντίνης

Στη συνέχεια μίλησε για λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής, για την πατρότητα, τη σχέση του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη δικαστική τους διαμάχη. «Δεν θυμάμαι πόσα δικαστήρια έχουν γίνει. Είναι περίεργο πώς 6 μήνες μετά από το τελευταίο δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια, μια απόφαση που βρίσκεται στα χέρια τα δικά μου, της Σίσσυς, των δικηγόρων μας και του δικαστή, πώς ξεφυτρώνουν δικαστικά ρεπορτάζ μονόπλευρα. Σημαίνει ότι κάποιος από αυτούς κάτι έχει διαρρεύσει. Η Σίσσυ ζήτησε έξι πράγματα και απορρίφθηκαν και τα έξι. Εγώ ζήτησα δύο πράγματα και εγκρίθηκε το ένα. Σε αυτή τη φάση δεν πήρα τη συνεπιμέλεια. Θα ξανακινηθώ νομικά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιδιά τους: «Εγώ παίρνω τα παιδιά κάθε Κυριακή πρωί και τα παραδίδω Τετάρτη. Συνεπιμέλεια σημαίνει ότι οι γονείς αποφασίζουν από κοινού για τα παιδιά. Επειδή είμαι πολύ παρών στα παιδιά μου θεωρώ ότι δικαιούμαι να έχω λόγο στις αποφάσεις για τα παιδιά και όχι μόνο να πληρώνω. Δεν είμαι ο πατέρας του Σαββατοκύριακου, ούτε επισκέπτης», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Στη συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε: «Το σχολείο το πληρώνω πλήρως μόνο εγώ από την πρώτη μέρα και πληρώνω και ένα ποσό διατροφής. Ποτέ δεν σταμάτησα να πληρώνω διατροφή. Στη χειρότερη στιγμή μου, η διατροφή που έπαιρνε η μητέρα των παιδιών μου ήταν 1.500 ευρώ. Αυτή τη στιγμή έχω δώσει 173.568 ευρώ από τότε που είμαστε χωρισμένοι. Με πληγώνει αφάνταστα να διαβάζω ότι εγώ δεν πληρώνω διατροφή.

Δεν έχω πάρει αυτοκίνητο 80 χιλιάδων ευρώ, έχει πάρει η Σίσσυ Χρηστίδου αυτοκίνητο 80 χιλιάδων ευρώ μετρητά. Εγώ νοικιάζω ένα αυτοκίνητο leasing με 460 ευρώ το μήνα. Τα παιδιά μου είναι πολύ τυχερά, γιατί με τη μαμά τους κάνουν μια πολυτελή ζωή. Έχω κάνει προσπάθειες να επικοινωνήσω με την Σίσσυ για να βάλουμε ένα τέλος. Μου κάνει εντύπωση που όσα ρεπορτάζ βγαίνουν θίγουν εμένα. Έχω πάρει δάνειο 30.000 ευρώ και δανεικά για να αποπληρώσω τις υποχρεώσεις μου».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet