Το ότι η Kim Kardashian είναι εκτός από τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας δεν είναι κρυφό. Μάλλον για να είμαστε ακριβείς η Kim Kardashian είναι τηλεπερσόνα για να εξυπηρετεί τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Ανάμεσα στις δραστηριότητες που αυξάνουν τα μηδενικά στους τραπεζικούς της λογαριασμούς με τρελό ρυθμό είναι και το brand SKIMS, που αποτιμήθηκε στα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια μόλις πριν από ένα χρόνο.

Η επιτυχία του συγκεκριμένου brand, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες με καμπύλες όπως η δημιουργός του, είναι αυτή που οδήγησε την Kim Kardashian να μιλήσει στο Χάρβαρντ ως guest speaker.

«Μίλησα στο Harvard Business School χθες για ένα μάθημα που ονομάζεται HBS Moving Beyond DTC. Το θέμα ήταν να μάθουν για το SKIMS, έτσι ο συνεργάτης μου Jens και εγώ μιλήσαμε για το μάρκετινγκ, τις προκλήσεις μας και τις μεγαλύτερες νίκες μας». είπε. Και συνέχισε «Είμαι τόσο περήφανη για τα Skims και η σκέψη ότι πρόκειται για ένα μάθημα που διδάσκεται στο Χάρβαρντ είναι απλά τρελή!!!» συνέχισε, προσθέτοντας ευχαριστήριο στον καθηγητή Len Schlesinger και τον @harvardhbs για την πρόσκληση.

Αν και το διαδίκτυο δεν την άφησε έτσι, αφού τα βιτριολικά σχόλια έπεσαν βροχή, ωστόσο σύμφωνα με φοιτητές που παρακολούθησαν την ομιλία της, ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα και έμαθαν πράγματα!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet