Αν δεν έχεις δει ακόμα το Tinder Swindler, πρέπει να σε ενημερώσω εν τάχει γιατί έχει πολύ ενδιαφέρον: Το ντοκιμαντέρ περιγράφει την άνοδο και την πτώση του Shimon Hayut (αλλιώς γνωστός και ως Simon Leviev) που προσποιείτο ότι ήταν ένας δισεκατομμυριούχος playboy στο Tinder ως μέρος μιας περίτεχνης απάτης για να καταφέρει να εξαπατήσει πολλές γυναίκες και να τους αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά!

Ως μέρος της απάτης του, ο Hayut  παρουσιαζόταν ως μέλος της οικογένειας δισεκατομμυριούχων Leviev, που κατέχει την εταιρεία LLD Diamonds. Και τώρα, η Chagit Leviev, η κόρη του Lev Leviev (ο οποίος είναι γνωστός ως ο «Βασιλιάς των Διαμαντιών») και κληρονόμος της περιουσίας της οικογένειας, ανακοίνωσε ότι η οικογένεια θα μηνύσει τον Hayut ώστε “να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη και να καταδικαστεί όπως του αξίζει.”

tinder

«Ο Shimon Hayut είναι ένας απατεώνας που έκλεψε την ταυτότητα της οικογένειάς μας και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το καλό μας όνομα για απάτες εκατομμυρίων δολαρίων», συνέχισε η Chagit. «Δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια Leviev ούτε με την εταιρεία μας LLD Diamonds. Είμαι ανακουφισμένη που η πραγματική του ταυτότητα και οι ενέργειές του έχουν αποκαλυφθεί παγκοσμίως και ελπίζω ότι αυτό θα δώσει τέλος στις αδίστακτες ενέργειές του».

Η μήνυση κατατίθεται στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ και αναφέρει ότι ο Hayut «έχει κάνει ψευδείς δηλώσεις ότι είναι γιος του Lev Leviev και λάμβανε εξ’ αιτίας αυτού πολλά οφέλη (συμπεριλαμβανομένων υλικών αγαθών).»

Το έγγραφο ισχυρίζεται επίσης ότι ο Hayut «χρησιμοποιούσε πονηρά τις λέξεις του, ισχυριζόμενος ότι είναι μέλος της Οικογένειας  Leviev και ότι η οικογένειά του θα πληρώσει και θα αναλάβει το κόστος για όλες τις παροχές που απήλαυσε» και ότι «Διέπραξε απάτες, παραποίησε την αλήθεια και έβλαψε γυναίκες, άνδρες και επιχειρήσεις».

Το Tinder Swindler, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 2 Φεβρουαρίου, έδειξε τον Hayut να ισχυρίζεται πως είναι ο γιος του Leviev στην εφαρμογή γνωριμιών του Tinder, κι όταν γνώριζε γυναίκες, τις έπειθε πως τον κυνηγούσαν οι εχθροί του και τους ζητούσε χρήματα. Εικάζεται ότι έχει αποσπάσει πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια από τα υποτιθέμενα θύματά του.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ του Netflix, ο Χάιουτ αρνήθηκε οποιαδήποτε αδικοπραγία, λέγοντας στην Inside Edition: «Ήμουν απλώς ένας άντρας που ήθελε να γνωρίσει μερικά κορίτσια στο Tinder. Δεν είμαι απατεώνας του Tinder».

Ανέφερε επίσης πως το show του Netflix παρουσιάστηκε “ως ντοκιμαντέρ… στην πραγματικότητα, δεν είναι παρά μια ταινία μυθοπλασίας. Είμαι ο μεγαλύτερος «κύριος» στον κόσμο. Με λένε τον απατεώνα του Tinder. Δεν είμαι απατεώνας και δεν είμαι ψεύτικος. Οι άνθρωποι δεν με γνωρίζουν, οπότε δεν μπορούν να με κρίνουν.”

tinder

Τέλος, να αναφέρουμε ότι πλέον έχει κοπέλα, το ισραηλινό μοντέλο Kate Konlin η οποία αναρωτιέται μπροστά στις κάμερες υποστηρίζοντας τον σύντροφό της: «Μα είναι δυνατόν να μπορέσει κάποιος να στήσει μια τέτοια ψεύτικη ιστορία;» , ενώ ανέφερε ότι δεν έχει δανειστεί ποτέ χρήματα από εκείνη.

Διαβάστε επίσης: O απατεώνας του Tinder, τα ιδιωτικά τζετ και τα διαμάντια

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet