Το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού οριστικοποιήθηκε και ο ράπερ και σχεδιαστής Kanye West καλείται να πληρώνει τον μήνα ως διατροφή στην Kim Kardashian 200.000 δολάρια ενώ συμφώνησαν σε από κοινού επιμέλεια των 4 παιδιών τους.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του διαζυγίου τα οποία επικαλείται το περιοδικό PEOPLE, το πρώην ζευγάρι θα έχει από κοινού τη φυσική και νομική επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους: North, 9 ετών, Saint, 6 ετών, Chicago, 4 ετών και Psalm, 3 ετών.

Εκτός από το μηνιαίο ποσό των $200.000 ο ράπερ πρέπει να καταβάλει τα μισά ιατρικά, εκπαιδευτικά και ασφαλιστικά έξοδα των παιδιών τους.

Το ζευγάρι συμφώνησε επίσης να διευθετήσει τις διαφορές σχετικά με τα παιδιά συμμετέχοντας σε διαμεσολάβηση. Ωστόσο, εάν κάποιο από τα δύο μέρη δεν συμμετάσχει, το άλλο μέρος επιτρέπεται να λάβει την απόφαση σε μια διαφορά εξ ορισμού.

Επιπλέον, ο Κanye West χρωστάει στην εφορία το αστρονομικό ποσό των $50.000.000 «Μιλάω για το γεγονός ότι έμαθα κυριολεκτικά σήμερα το πρωί ότι προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να με βάλουν φυλακή. Εντάξει λοιπόν- πάγωσαν και δέσμευσαν $75.000.000 σε 4 λογαριασμούς μου». Και συνέχισε λέγοντας «και μετά μου είπαν ότι χρωστάω πολλά λεφτά στην εφορία. Μου πήρε 6 ώρες να τα μάθω όλα αυτά! Πολλά ήταν λοιπόν- $50.000.000»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet