Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, Τετάρτη 7 Ιουνίου, το φιλανθρωπικό fashion event Hautes Grecians στo Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας. Η ξεχωριστή θέση της Ελευσίνας και η ιδιαίτερη θέση της γυναίκας μέσα στην ιστορία της πόλης αποτέλεσαν τον θεματικό πυρήνα του Hautes Grecians: τον συγκερασμό Τέχνης και μόδας, ως δύο έννοιες αλληλένδετες. Η οικοδέσποινα της εκδήλωσης Τζένη Μπαλατσινού έλαμψε με την παρουσία της, φορώντας μία μάξι αιθέρια δημιουργία στις αποχρώσεις του μπλε.

Μπαλατσινού

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Στις δηλώσεις της στο «Happy Day» αποκάλυψε πώς περιποιείται πλέον τον εαυτό της και πώς καθορίζει η ίδια αυτή τη διαδικασία. «Η περιποίηση είναι κάτι πολύ προσωπικό. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάω στο κομμωτήριο και να βαφτώ. Καθαρή να είμαι. Καθαρά τα ρούχα μου. Να είμαι ευδιάθετη», είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Σε ερώτηση για τις δύσκολες στιγμές που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της, είπε: ««Μόνο δύσκολες στιγμές υπάχουν αν εργάζεσαι συνέχεια και οι περισσότερες είναι αυτές που σε εξελίσσουν και σε κάνουν να γίνεσαι καλύτερος. Οι βεβαιότητες δεν είναι ποτέ βεβαιότητες, πάντα έρχονται να τις ματαιώσουν και να έρθεις να γίνει καλύτερος».

Διάβασε τη συνέχεια και δες το βίντεο στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet