Η Τζένη Θεωνά καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» μίλησε για τους έρωτες της ζωής της που δεν είναι άλλοι από τον Δήμο Αναστασιάδη και τον γιο τους.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση της με τον τραγουδιστή και αποκάλυψε ότι είναι μαζί εφτά χρόνια και πως νιώθει συγκίνηση, αφού είναι δυο διαφορετικοί άνθρωποι.

Τζένη Θεωνά

«Είμαστε επτά χρόνια μαζί, εμένα μου φαίνεται ότι είναι μια φάση ωριμότητας»

«Το αλατοπίπερο δεν λείπει από αυτή τη σχέση. Αυτό που απολαμβάνω είναι ότι πια αισθανόμαστε και οι δύο ασφάλεια, με γοητεία και επιθυμία, παρόλο που συχνά βρισκόμαστε μακριά λόγω δουλειάς», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Είμαστε επτά χρόνια μαζί, εμένα μου φαίνεται ότι είναι μια φάση ωριμότητας. Βλέπω μεγάλη εξέλιξη σε μένα και στον Δήμο και κάπως με συγκινεί το γεγονός από μόνο του. Δύο άνθρωποι, κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, αποφάσισαν για επτά χρόνια να είναι μαζί. Τα πράγματα, να υποκύψεις και να ξεφύγεις, είναι πάρα πολύ εύκολο» είπε και συνέχισε:

«Ήμασταν πολύ διαφορετικοί όταν ξεκινήσαμε και με πολλές συγκρούσεις. Χαίρομαι γιατί αυτό που έχει μείνει είναι πως σε όλες πλέον τις εκπομπές μιλάω πάρα πολύ για τον Δήμο».

Για τον γιο της Αρίωνα, η Τζένη Θεωνά είπε: «Ο Αρίωνας είναι αδιανόητος έρωτας. Είναι τριών ετών τώρα. Οι διάλογοι είναι αδιανόητοι. Είναι αυτό που συμβαίνει και συνέχεια είναι μια έκπληξη κι όταν σου λέει κάποιος πες κάτι, δεν σου έρχεται τίποτα»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!