Η Βρισηίδα Ανδριώτου κατάφερε να παραμείνει στο «Survivor» σχεδόν έξι μήνες και για πολλούς ήταν η έκπληξη στο στίβο μάχης. Μπορεί να βγήκε αρκετές φορές υποψήφια, αλλά το τηλεοπτικό κοινό την κρατούσε στον Άγιο Δομίνικο. 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Hello!, μιλά για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ αποκαλύπτει ποιοι δεν την ήθελαν δίπλα στον Άρη Σοϊλέδη, εξηγεί τι θα κάνει τα χρήματα που θα πάρει από το «Survivor» και μοιράζεται μαζί μας την επιθυμία της να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

Βρισηίδα

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ο Σπύρος με βοήθησε να δω τον εαυτό μου με έναν άλλο άντρα»

Έχεις πει ότι ο λόγος που πήγες στο «Survivor» ήταν για να ξεπεράσεις το χωρισμό σου. Τα κατάφερες;
Ήταν αρκετοί οι λόγοι. Ένας από αυτούς ήταν για να μάθει ο κόσμος την προσωπικότητά μου, να καταλάβει τι άνθρωπος είμαι, πώς συμπεριφέρομαι και τις αντοχές μου, καθώς δεν είμαι μόνο η Βρισηίδα που βλέπει στο instagram. Ο δεύτερος λόγος που ήθελα να πάω στο παιχνίδι ήταν για να
ζήσω αυτήν τη μοναδική εμπειρία και ο τρίτος για να ξεπεράσω το χωρισμό μου, που με είχε ρίξει ψυχολογικά. Εκείνος ο άνθρωπος έχει παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό που είμαι σήμερα, στη Βρισηίδα που βλέπετε και έχετε γνωρίσει, και γι’ αυτό θα τον αγαπώ για πάντα. Η ζωή προχωρά, κι εγώ δίνω ευκαιρίες για ένα νέο μέλλον.

Ο Σπύρος Μαρτίκας βοήθησε σε αυτό;
Ναι, ο Σπύρος είναι μια ευκαιρία για ένα νέο μέλλον. Με βοήθησε να δω τη Βρισηίδα με έναν άλλο άντρα. 

Διάβασε τη συνέχεια στο hello.gr και στο Hello! που κυκλοφορεί σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet