Ο Άρνολντ στον ρόλο του πατέρα των θεών Δία και η Σάλμα ως η γυναίκα του Ήρα, ζουν ακόμα στον Όλυμπο μέχρι που αποφασίζουν πως κουράστηκαν και θα αποσυρθούν. Σχεδίασαν λοιπόν να συνταξιοδοτηθούν σε ένα ζεστό μέρος αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα για το ολύμπιο ζευγάρι κι ειδικότερα για τον Δία.

BMW

Μετά την απόφασή τους να συνταξιοδοτηθούν, πηγαίνουν στο Palm Springs στη Νότια Καλιφόρνια. «Έχοντας συνταξιοδοτηθεί από τον Όλυμπο και ζώντας στο Παλμ Σπρινγκς, ο Δίας κατακλύζεται πλήρως από όλα τα γήινα ηλεκτρικά πράγματα – μέχρι να συναντήσει το πλήρως ηλεκτρικό BMW iX M60», ανέφερε η εταιρεία αυτοκινήτων στην ιστοσελίδα της.

Με πολλά αστεία περιστατικά και τον Δία να αρχίζει να βαριέται πλήρως και να  εκνευρίζεται από τη χρήση των γήινων ηλεκτρονικών συσκευών αλλά και από τους θνητούς γείτονές του, που τον ενοχλούν, ζητώντας συνεχώς να τους φορτίσει τα ηλεκτρικά αμαξάκια του γκολφ ή κάποιο θαμνοκοπτικό.

BMW

Λίγο μετά, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ φαίνεται να δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει βασικές συσκευές και χρειάζεται την σύζυγό του, Σάλμα Χάγιεκ, ντυμένη στα χρυσά, για να παρέμβει και να τον βοηθήσει. «Γλυκιέ μου δεν είναι πυρηνική επιστήμη» ακούγεται να λέει η Ήρα Χάγιεκ, βοηθώντας τον Έλληνα- κατά τα άλλα παντοδύναμο- θεό να χειριστεί το φούρνο μικροκυμάτων.

Διαβάστε επίσης: Holly Grace: το ταξίδι ζωής μιας Drag Queen

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet