Μερικοί από τους πιο διάσημους κατοίκους της Καλιφόρνια, έλαβαν αυστηρές προειδοποιήσεις από τον κυβερνήτη της Καλιφόρνια, για αλόγιστη χρήση νερού. Ενώ η περιοχή προσπαθεί να τα βάλει πέρα με τις χειρότερες ξηρασίες των τελευταίων ετών, οι οποίες με την σειρά τους ενισχύουν τις συνέπειες από τις πυρκαγιές, celebrities όπως η Kim Kardashian, o Sylvester Stallone και άλλοι διάσημοι γείτονές τους, σπαταλούν εκατομμύρια λίτρα νερού ανά μήνα.

Οι Αρχές στη Νότια Καλιφόρνια θορυβήθηκαν ιδιαίτερα όταν διαπίστωσαν ότι κάτοικοι περιοχών όπως των πολύ ακριβών Calabasas και Ηidden Hills βόρεια του Λος Άντζελες, είναι υπεύθυνοι για αλόγιστη χρήση νερού. Στις συγκεκριμένες περιοχές έχουν τις επαύλεις τους αρκετές διασημότητες, όπως οι αδερφές Kardahsian οι οποίες είναι στην λίστα με τους πιο «σπάταλους» κατοίκους. Έτσι, τους έχουν επιβληθεί αυστηρά όρια στη χρήση νερού, καθώς η Πολιτεία ταλανίζεται για 23η συνεχή χρονιά από μεγάλη ξηρασία, που τροφοδοτεί και φονικές πυρκαγιές.

Ανάμεσα στους «κατ’ εξακολούθηση» παραβάτες για τον μήνα Ιούνιο ήταν σύμφωνα με στοιχεία της αρμόδιας υπηρεσίας, που επικαλούνται οι Los Angeles Times, και ο Sylvester Stallone εκτός από τις Kim και Kourtney Kardashian.

Mια κατοικία στο Hidden Hills και ένα παρακείμενο οικόπεδο που ανήκουν σε καταπίστευμα που συνδέεται με την Kim Kardashian ξεπέρασε το όριο χρήσης νερού κατά 232.000 γαλόνια (1,05 εκατομμύρια λίτρα) τον μήνα, ενώ το ακίνητο της αδελφής της, Kourtney, στο κοντινό Calabasas υπερέβη το πλαφόν κατά περίπου 100.000 γαλόνια.

Την ίδια στιγμή, η έπαυλη των 18 εκατ. δολαρίων του Sylvester Stallone στο Hidden Hills ξεπέρασε τον Ιούνιο το όριο κατά 230.000 γαλόνια, δηλαδή κατά 533%, ενώ τον Μάιο κατά 195.000 γαλόνια.

Ποιες θα είναι οι κυρώσεις για τους διάσημους παραβάτες; 

Διάβασε τη συνέχεια στο nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!