Το μπλε χρώμα με όνομα “Bright Skies»”ανακηρύχθηκε από την εταιρία χρωμάτων Dulux, Χρώμα της Χρονιάς για το 2022!  Όπως περιγράφει η Dulux, το «αέρινο, ελαφρύ μπλε» επιλέχθηκε επειδή “αντιπροσωπεύει τέλεια την αισιοδοξία και την επιθυμία για μια καινούργια αρχή” αυτό δηλαδή που όλοι επιθυμούμε μετά την πανδημία.

Η επιλογή του συγκεκριμένου χρώματος είναι μέρος μιας τάσης προς εντονότερα χρώματα και πιο ελαφρότερους τόνους. Πρόκειται για μια απομάκρυνση από τα προηγούμενα χρώματα της χρονιάς, όπως το «Brave Ground», ένα γήινο, ουδέτερο χρώμα.

“Φέτος, αναδύονται ξανά έντονα χρώματα και ελαφριές αποχρώσεις- μια αντανάκλαση, ίσως της ανάγκης μας για νέα προσέγγιση των πραγμάτων”, εξηγεί η Heleen van Gent, επικεφαλής του AkzoNobel’s Global Aesthetics Cente, μητρικής εταιρείας της Dulux. Εμείς εμπνευστήκαμε από την υπέροχη αυτή απόχρωση και σας δίνουμε κάποιες brght ideas για ένα πιο φωτεινό living room!

Επιλέξτε το μπλε του ουρανού για να δώσετε φως σε ένα χώρο

Είναι ιδανικό για πιο σκοτεινά δωμάτια και χαρίζει γαλήνη και ηρεμία, κάτι που όλοι επιθυμούμε να έχουμε στο living room μας αφού -έτσι κι αλλιώς είναι ο χώρος που προορίζεται για χαλάρωση.

Συνδυάστε το με παστέλ συνδυασμούς

Οι παστέλ αποχρώσεις ενισχύουν τη φινέτσα και τη θηλυκότητα του και ενισχύουν την αισθητική joy of life

Επιλέξτε το ακόμα κι αν είστε λάτρης του romantic style

H απόχρωση Bright Skies είναι εξίσου καλαίσθητη και στα αξεσουάρ

Κουρτίνες, ριχτάρια, μαξιλάρια στην απόχρωση αυτή ενισχύουν το σοφιστικέ στυλ κάθε καθιστικού

Συνδυάστε το με κλασσικά δερμάτινα έπιπλα

Τα έπιπλα σε γήινες αποχρώσεις δίνουν δυναμισμό στη softness αυτή απόχρωση αλλά και ενισχύουν την κλασική και αριστοκρατική του φύση.

Ταιριάζει τέλεια με κάθε αρτιστίκ διακόσμηση

Ένας πίνακας με έμπνευση από το γαλάζιο του νερού, μια τοιχογραφία, ένας ζωγραφικός πειραματισμός στον τοίχο μπορούν πραγματικά να απογειώσουν την υπέροχη αυτή απόχρωση

Εμπνέεται από τα 70s

Μια seventies ταπετσαρία ή κάποιο ξύλινο vintage έπιπλο ταιριάζουν πολύ με την απόχρωση αυτή που χαρίζει ισορροπία και στο πιο εκκεντρικό ή θεατρικό ντεκόρ

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet