Είναι δεδομένο – όσο έξω κι αν πέσει το δελτίο καιρού- ότι αναμένονται πολύ χαμηλές θερμοκρασίες! Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο από ζεστή σοκολάτα και χουχούλιασμα κάτω από το πάπλωμα; Ποιο πάπλωμα όμως;

Προφανώς, όχι οποιοδήποτε πάπλωμα! Η καλύτερη επένδυση είναι τα πουπουλένια παπλώματα που είναι ελαφριά, ζεστά και με σωστή συντήρηση θα τα έχεις αμέτρητα χρόνια! Η COCO-MAT, η πιο φιλική προς το περιβάλλον ελληνική εταιρεία, μας βοηθάει να αποκτήσουμε ένα φανταστικό πάπλωμα, το πάπλωμα Αλκαίος.

Το πάπλωμα Αλκαίος είναι ένα άνετο σκέπασμα για όλες τις εποχές, γεμισμένο με ένα συνδυασμό από πούπουλα και φτερά χήνας και πάπιας. Το ύφασμα έχει διπλές ραφές και ειδική εσωτερική επεξεργασία, ώστε να μην το διαπερνούν τα πούπουλα. Διαθέσιμο σε 3 διαφορετικά επίπεδα θερμικής απόδοσης (κλίμακα tog), για να επιλέξεις τον κατάλληλο Αλκαίο, όλες τις εποχές του χρόνου. 

  • 12 togs –   90% πούπουλο – 10% φτερό χήνας. Ιδανικό για ψυχρά κλίματα και βαρύ χειμώνα ή απλά για όσους προτιμούν περισσότερη ζεστασιά το χειμώνα.
  • 10,5 togs – 90% πούπουλο – 10% φτερό χήνας. Κατάλληλο για ήπιους χειμώνες  ή για όσους δε ζεσταίνονται ή δε κρυώνουν πολύ όταν κοιμούνται 
  • 7,5 togs – 30% πούπουλο – 70% φτερό πάπιας. Η κατάλληλη επιλογή για άνοιξη / φθινόπωρο και ήπιους  χειμώνες. 

Πως θα το αποκτήσεις

Από τις 17 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου, με την αγορά του πουπουλένιου παπλώματος Αλκαίος της COCO-MAT, μας επιστρέφεται το 50% της αξίας του για να το αξιοποιήσουμε σε αγορές προϊόντων της εταιρίας

Η μοναδική προσφορά, είναι ιδανική αν αναζητάς ευκαιρίες για επιπλέον χουχούλιασμα και ζεστασιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Το πάπλωμα Αλκαίος άλλωστε δεν αφορά απλώς σε ένα ακόμη συμβατικό σκέπασμα. Πρόκειται για την επιτομή του coziness, μια μοναδική «φωλιά» ζεστασιάς και άνεσης, αποτελούμενη από έναν συνδυασμό από πούπουλα, φτερά χήνας και πάπιας, κατάλληλη για όλες τις εποχές του χρόνου.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα: https://www.coco-mat.com/gr_el/

Μπορείτε να βρείτε την Coco Mat και στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!