Τίτλος: Η Σφραγίδα
Συγγραφέας: Λένα Μαντά
Σελίδες: 509
Εκδόσεις: ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται: από την οδό Ισαύρων, που κρύβει τόση βία, κυλάει ανάμεσα στα στενά της Τρούμπας, γυρίζει πίσω στην Κατοχή και σταματάει στη Χούντα… Στο κατώφλι του Αναμορφωτηρίου Θηλέων… Εκεί όπου έγινε το μεγάλο κακό… Τη χρονική στιγμή όπου άλλαξε το παρόν και το μέλλον. Πίσω από τους ψηλούς τοίχους του, μπήκαν τα θεμέλια για να πληρώσουν οι ένοχοι. Μόνο που ο δρόμος είναι μακρύς, το αίμα ρέει και τα σημάδια πονούν…

Τα βιβλία της εβδομάδας 29 Απριλίου 5 Μαΐου

Τίτλος: Επιχείρηση: Elgin Express
Συγγραφέας: Ρόμπερτ Πεφάνης
Σελίδες: 317
Εκδόσεις: Σταφυλίδη

Αρπαγή των Μαρμάρων του Παρθενώνα από τον Λόρδο Έλγιν: Ένα έγκλημα που παραμένει ατιμώρητο εδώ και δυο αιώνες. Έχοντας εξαντλήσει κάθε διαπραγμάτευση για τη νόμιμη επιστροφή των κλαπέντων αρχαιοτήτων, η Ελληνική Κυβέρνηση έχει πλέον μειώσει τη διπλωματική πίεση. Τα Ελγίνεια Μάρμαρα φαίνεται να έχουν ριζώσει στο Λονδίνο. Ένας δισεκατομμυριούχος εφοπλιστής χρηματοδοτεί μια ομάδα πρώην πρακτόρων, στρατιωτικών και τυχοδιωκτών, να αφαιρέσει τα Ελγίνεια Μάρμαρα από το Βρετανικό Μουσείο και να τα επιστρέψει στην πατρίδα τους. Με οποιοδήποτε κόστος! Η ιστορία ακολουθεί την εξέλιξη της αποστολής, τους κινδύνους που παραμονεύουν, καθώς κάθε μέλος της ομάδας, μάχεται να ξεφύγει από εχθρούς, λάθη, τραύματα του παρελθόντος. Αυτό που τους ενώνει είναι η ανάγκη εξιλέωσης. Η επιχείρηση καταλήγει σε ανθρωποκυνηγητό που εκτυλίσσεται από το κοσμοπολίτικο Λονδίνο, την Σλοβακία, τα Βαλκάνια, μέχρι την ξεχασμένη από τον χρόνο, Υπερδνειστερία!

Τα βιβλία της εβδομάδας 29 Απριλίου 5 Μαΐου

Τίτλος: Εσωκεντρισμός
Συγγραφέας: Dr Νάνσυ Μαλλέρου
Σελίδες: 384
Εκδόσεις: Πεδίο

Τι σημαίνει να είσαι εσωκεντριστής; Τι σημαίνει να ζεις αναπολογητικά; Η απάντηση είναι απλή: να επιστρέψεις στον πυρήνα της ύπαρξής σου, εκεί όπου υπάρχουν μόνο η αγάπη, η σοφία και η εξέλιξη. Να ζήσεις χωρίς ενοχή, ακούγοντας και αγαπώντας ουσιαστικά τον εαυτό σου, αλλά και τους άλλους. Τόλμησε να επιστρέψεις στην πηγή σου, αφυπνίσου και γίνε όσα όλα μπορείς να γίνεις. Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, ο ηγέτης της ζωής σου! Δημιούργησε ευτυχισμένες σχέσεις και άφησε θετικό αποτύπωμα στον κόσμο μας! Πώς; Κρατάς τη λύση στα χέρια σου! Ξεκίνησε την αλλαγή τώρα!

Τα βιβλία της εβδομάδας 29 Απριλίου 5 Μαΐου
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!