Η Ευγενία Δημητροπούλου απολαμβάνει τη μητρότητα και τις εκπλήξεις που αυτή φέρνει. Με το σύζυγό της Στέλιο Βλατάκη υιοθέτησαν το Δεκέμβριο του 2021 την Εύα και από τότε η ζωή τους κινείται γύρω από εκείνη. Πρόσφατα η Εύα έκλεισε τα 2, ήταν τα πρώτα της γενέθλια με τους γονείς της, και της τα γιόρτασαν με ένα πανέμορφο πάρτυ!

Η τελευταία ανάρτηση της Ευγενία Δημητρόπουλου είναι από τις καλοκαιρινές τους διακοπές με ένα σχόλιο που όλοι όσοι έχουν μικρά παιδιά ταυτίζονται!  

“Αχ! Ξεκουραστηκα!» νομίζω δεν αναφώνησε ποτέ κανένας σε διακοπές με δίχρονο. Αλλά έμαθε να χαίρεται με τα πιο απλά, πως μπορεί να ασχοληθεί ώρες ολόκληρες παίζοντας με το νερό, μετρώντας τα αστέρια, χαϊδεύοντας βασιλικούς και πως διαθέτει μια μυστική κρύπτη ενέργειας που σου επιτρέπει να χορεύεις ξέφρενα 9 φορές το ίδιο τραγούδι στις 8 το πρωί. Και κάτι ακόμα. Αν βρεις ανθρώπους που αγαπάς που έχουν επίσης δίχρονα, η ζωή στις διακοπές γίνεται ομορφότερη, πιο νόστιμη και έχεις κάποιον να σου δώσει ένα μωρομάντηλο βοηθείας την κατάλληλη στιγμή”, έγραψε η Ευγενία Δημητροπούλου στη λεζάντα της τρυφερής ανάρτησής της.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!