Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε ότι με τον Ίαν Στρατηγική θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί!

Η μακροσκελής δημοσίευση γράφει: “Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι’ αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου.”

Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!“, έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο instagram.

Την ανάρτηση της ακολούθησαν οι δημόσιες ευχές από αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, όπως Ναταλία Γερμανού, η Κατερίνα Καινούργιου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Τάμτα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Κατρίνα Τσάνταλη, η Μαρία Ηλιάκη κ.α.

Συνατσάκη
Συνατσάκη

Συνατσάκη
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet