Ήταν Σεπτέμβριος του 2001 όταν η Yamamay λάνσαρε την πρώτη της συλλογή. Σύντομα κατάφερε να συντάξει τους δικούς της κώδικες στη μόδα των εσώρουχων και beachwear και να μας προσελκύσει με την απρόσμενη αλλά πάντα διαφορετική της αφήγηση αφήνοντας το δικό της αποτύπωμα. Ως αποτέλεσμα, τα εσώρουχά της έγιναν σύμβολο αισθησιασμού, κομψότητας και ευαισθητοποίησης της σύγχρονης γυναίκας.

Στην πραγματικότητα, οι πρωταγωνίστριες της Yamamay είναι πάντα οι ίδιες γυναίκες σε διάφορες εκδοχές τους: διάσημες αλλά και «καθημερινές» καλλονές, όλων των ηλικιών – από νέες έως ώριμες – μεσογειακής και εξωτικής ομορφιάς, όλες τους με πολύ διαφορετικούς σωματότυπους και χαρακτηριστικά. Γυναίκες που μεγάλωσαν κι εξελίχθηκαν μαζί με τη μάρκα, χάρη σε ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της: ευελιξία χωρίς αποκλεισμούς. Αυτά τα 20 χρόνια, μέσα από τις συλλογές της και τις καμπάνιες της, η Yamamay δημιούργησε ιστορίες – όχι μόνο φωτογραφίες – με σκοπό να προσελκύσει το κοινό της. Και έτσι θέλει να συνεχίσει. Με πάθος και αφοσίωση στις σύγχρονες, κοσμοπολίτισσες και ανεξάρτητες γυναίκες που τις εκτιμούν και τις σέβονται.

Yamamay
Anna Beatriz Barros
Yamamay
Bar Rafaeli
Yamamay
Eva Herzigova
Yamamay
Karolina Kurkova
Yamamay
Kate Upton

Η Yamamay συνεχίζει να δημιουργεί για αυτές τις γυναίκες, μια πραγματική μόδα, όχι μόνο για να τη φορούν αλλά για να τη ζουν καθημερινά. Μια μόδα με λάμψη και αισθησιασμό που διακρίνεται από εξαιρετικά τεχνικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά. Μια μόδα που συμβαδίζει με την εποχή και με τις ανάγκες των καταναλωτών και είναι σε θέση, σε αυτή τη νέα δεκαετία, να επανεφεύρει τον εαυτό της, με γνώμονα τη βιωσιμότητα.

Στην ουσία, η κυκλική οικονομία έχει γίνει σταθερή δέσμευση για την Yamamay, η οποία, πριν από αρκετά χρόνια, ξεκίνησε ένα σχέδιο βιωσιμότητας 360° που περιλαμβάνει διάφορους τομείς δράσης στο πλαίσιο του hashtag #yamamayforthefuture: Πλανήτης (δράσεις που αποσκοπούν στην προστασία και προστασία του περιβάλλοντος σε όλες τις μορφές του), Προϊόν (μελέτη και έρευνα υλικών, καινοτόμος σχεδιασμός, πιστοποιήσεις, ανάλυση και αποτελεσματικότητα του κύκλου ζωής των συλλογών) και Άνθρωποι (φροντίδα ανθρώπων, καταναλωτών και όλων όσων εμπλέκονται στην αλυσίδα παραγωγής).

Για τη Yamamay, αυτό το επετειακό ορόσημο αποτελεί το τέλειο εφαλτήριο να συνεχίσει το όραμά της για τον κόσμο της μόδας. Ένας τομέας που διψάει για καινοτομία, δημιουργικότητα και εφευρετικότητα.

Η Yamamay γιορτάζει, εσύ κερδίζεις

Για κάθε €20 αγορών κατά την περίοδο 7 – 17 Οκτωβρίου, μας κάνει δώρο κουπόνι αξίας €20 το οποίο θα μπορεί να εξαργυρωθεί από 18 – 28 Οκτωβρίου με minimum αγορές €79 σε όλες τις συλλογές.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet