Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις και μια μεγάλη δωρεά υπέρ του Ερυθρού Σταυρού #helpforUkrain

Μπαίνοντας, πριν από μερικές εβδομάδες, στην τελική ευθεία για την παρουσίαση της νέας τους συλλογή είχαν την πεποίθηση ότι το όνομά της,‘ No Shame’, θα αφορούσε στη γυναικεία δύναμη και τον αγώνα των γυναικών να αλλάξουν το ρόλο τους στην κοινωνία. Γι’ αυτό και είχαν επιλέξει ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας την Ουκρανή πρωταθλήτρια Sasha Sidorenko. Σήμερα όμως, συγκλονισμένοι από τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών, δίνουν στη συλλογή τους νέο νόημα –και νέο ρόλο στη Sasha– με στόχο να εκφράσουν τη δύναμη των ανθρώπων των οποίων οι ζωές πλήττονται.

answear

Στη σημερινή εποχή, που ζούμε τόσο τοπικά όσο και παγκόσμια, γνωρίζουμε ότι έχουμε τη δύναμη -αλλά και τη βούληση- να προσφέρουμε τη βοήθεια μας στον Ουκρανικό λαό. Έτσι, στην Answer LAB αποφασίσαν να διαθέσουν όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτής της συλλογής για να στηρίξουν τον Ερυθρό Σταυρό #helpforUkraine. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και οι ανάγκες τεράστιες. Ως εκ τούτου, προσφέρουν άμεσα το ποσό των 45.000 ευρώ. Οι άνθρωποι της εταιρίας είναι βέβαιοι ότι με τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ υποστήριξη, θα καταφέρουν να προσφέρουν πολλά περισσότερα.

Βασικό πρόσωπο της καμπάνιας είναι η Sasha Sidorenko, πρωταθλήτρια Ευρώπης στην πυγμαχία, 7 φορές πρωταθλήτρια Ουκρανίας, νικήτρια παγκόσμιου κυπέλλου στο kickboxing, ιδρύτρια club πυγμαχίας, ενώ στην προσωπική της ζωή είναι μία στοργική μητέρα. Πρόκειται για μία γυναίκα με πνευματική δύναμη και θάρρος που έχει ξεπεράσει πολλές δυσκολίες στη ζωή της και που, για την Answear, γίνεται σύμβολο αγώνα, επιμονής και κυρίως ΕΛΠΙΔΑΣ.

Η νέα συλλογή ‘ No Shame. No Fear’ αποτελείται από 93 κωδικούς και διατίθεται ήδη στις 9 χώρες στις οποίες έχει παρουσία η Answear.com.
Στην Ελλάδα η συλλογή είναι διαθέσιμη στο Answear.gr.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet