Η σειρά των Microfarm Project συνεχίζεται με άλλον έναν σπάνιο καφέ να καταφτάνει στα καφεκοπτεία της CoffeeIsland για να σου χαρίσει μια ακόμα σπάνια γευστική εμπειρία.

O 25ος κατά σειρά- Microfarm Project, λέγεται Kunjin και έχει τις ρίζες του στην Papua New Guinea.

Αυτό που κάνει τον Kunjin να ξεχωρίζει είναι ότι πρόκειται για μια συλλογή από σοδειές μικροκαλλιεργητών. Έτσι έχει προκύψει και το όνομα του. Kunjin ονομάζονται όλοι οι καφέδες που επεξεργάζονται στον ομώνυμο κεντρικό μύλο της φυτείας που βρίσκεται στην κοιλάδα Wahgi. Εκεί συγκεντρώνονται οι σοδειές όλων των αγροτών, γίνεται προσεκτική διαλογή και στη συνέχεια πλένονται και στεγνώνουν σε μουσαμάδες για τρεις έως έξι ημέρες.

Η επεξεργασία αυτή, είναι που χαρίζει στον Kunjin ένα γεμάτο σώμα και μία ευχάριστη, γλυκιά επίγευση. 100% Specialty Arabica και με ένα πολύπλοκο αρωματικό προφίλ που κρύβει δαμάσκηνο, κακάο, περγαμότο και μήλο, ο νέος Microfarm Project είναι άλλος ένας σπάνιος καφές που μόλις έφτασε στα καφεκοπτεία της Coffee Island.

Μη χάσεις λοιπόν την ευκαιρία να απολαύσεις άλλη μια γεύση που δε θα ξαναϋπάρξει σε ένα κατάστημα της CoffeeIsland, ή παραγγέλνοντας μέσω του www.coffeeIsland.gr  ή το My Coffee Island APP.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet