Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στον Κεραμικό στο Hotel Ermou (Barbarella Athens), μια ξεχωριστή βραδιά με λαμπερούς καλεσμένους, εκπροσώπους του Τύπου και opinion leaders, το #WellaUltimateEvent.

H εκδήλωση είχε στόχο την παρουσίαση των νέων λανσαρισμάτων στις κατηγορίες επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών & άκρων, styling για όλους και την ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου της Wella Company.

Wella

O Ιωσήφ Κουτσουλίνης, Head of Marketing της Wella Company καλωσόρισε το κοινό, ενώ μαζί με συναδέλφους της #wellafamily παρουσίασαν:

Την Ultimate Repair της Wella Professionals! Περιποίηση επανόρθωσης μαλλιών εμπνευσμένη από την περιποίηση της επιδερμίδας. Λάμψη, δύναμη και απαλότητα – συνολική επανόρθωση εσωτερικά και εξωτερικά σε μόλις 90 δευτερόλεπτα.

Το Repair Mode από την OPI! Ο 1 ος ορός νυχιών, που προσφέρει 99% επανόρθωση της κερατίνης, πιο δυνατά και λεία νύχια, αλλά και το επαναλανσάρισμα της σειράς Nail Envy και Nail Envy Color για ενδυνάμωση και χρώμα. – Έλλη Πεταλίδου, Senior Brand Manager.

Τη νέα σειρά Luxe Blond του System Professional! Μια ολοκληρωμένη σειρά από το κομμωτήριο μέχρι το σπίτι που καλύπτει τις βασικές ανάγκες περιποίησης για όλους τους τύπους ξανθών μαλλιών, προσφέροντας βαθιά επανόρθωση και εξουδετέρωση των ζεστών τόνων. – Ιωάννα Παλαιοξάρη, Brand Manager

Η νέα ταυτότητα της σειράς styling Wellaflex! Ένα sneak peek από το επερχόμενο επαναλανσάρισμα και τα νέα προϊόντα του brand που καλύπτουν τις ανάγκες hairstyling του ανδρικού κοινού.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η παρουσίαση της κοινωνικής συνεργασίας Wella Company x Humanity Greece από τις Βασιλική Κάπaρη, Associate Director, People Business Partner της εταιρείας, και Γεωργία Παράσχου, Founder & CEO της εθελοντικής οργάνωσης. Παρουσίασαν τους κοινούς στόχους δράσης για το ημερολογιακό έτος 2024.

Wella

Οι βασικοί πυλώνες περιλαμβάνουν τη στήριξη οικογενειών σε ανάγκη πανελλαδικά, την παροχή μηνιαίων πακέτων προϊόντων προσωπικής φροντίδας, τη μηνιαία κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου, την εβδομαδιαία σίτιση περισσότερων από 250 άστεγων συμπολιτών εντός Αττικής, και τη διατήρηση της 24ωρης Γραμμής Ενημέρωσης και Καθοδήγησης.

Η λαμπερή βραδιά κορυφώθηκε με το exclusive Dj set των Playmen, με ηλεκτρονικό και dance ρυθμό, συνοδευόμενο από τη μοναδική φωνή της ανερχομένης performer Klavdia.

Στη Wella Company πιστεύουμε ότι η εικόνα καθενός μας είναι μια δήλωση και ένα πλήρες φάσμα έκφρασης που αντιπροσωπεύει κάθε άνθρωπο και έχει τη δύναμη να δηλώσει την ξεχωριστή και μοναδική αλήθεια του.

Όπως το κόκκινο χρώμα, ενσαρκώνει το πάθος και τη δύναμη της αναζωογόνησης. Όπως η οικογένεια, φέρνει ζεστασιά, εμπιστοσύνη και αίσθημα του ανήκειν. Έτσι και όλοι εμείς μαζί γιορτάζουμε το θάρρος για αλλαγή και τη μαγεία που δημιουργείται από αυτό.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Wella Company, επισκεφτείτε το site wella.gr.
Ακολουθήστε τους ελληνικούς λογαριασμούς μας στο Instagram @wellahair.gr @opi_greece
@wellagreece και τις ελληνικές σελίδα μας στο Facebook @WellaProfessionalsGreece
@OPIGreece @SystemProfessionalGreece

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!