Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, την Παρασκευή 18 Μαρτίου, η ΙΚΕΑ, εταιρεία του ομίλου FOURLIS, διεξήγαγε με μεγάλη επιτυχία το νέο IKEA Live Shopping Event, στο IKEA.gr. Την αγαπημένη σε όλους διαδραστική εμπειρία παρουσίασε η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τη Νάνσυ Αληζώτη, Product Category Manager της ΙΚΕΑ, με βασικό θέμα τον ύπνο. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη και η Νάνσυ Αληζώτη ανέδειξαν στο κοινό προϊόντα που συμβάλλουν σε έναν ποιοτικό ύπνο, προβάλλοντας ιδέες και λύσεις ΙΚΕΑ αλλά και χρήσιμες συμβουλές.

Με οδηγό τα προϊόντα ΙΚΕΑ, οι θεατές ανακάλυψαν όλες τις παραμέτρους και τα προϊόντα που καθορίζουν την ποιότητα του ύπνου, και συμβάλλουν στη διασφάλιση της συνολικής υγείας και ευεξίας. Μία ποικιλία από στρώματα που «αγκαλιάζουν» το περίγραμμα του σώματος με ακρίβεια, παρέχοντας καλή στήριξη στη σπονδυλική στήλη, προστατευτικά στρώματος και μαξιλαριού που βοηθούν στη σωστή συντήρηση των προϊόντων και επιμηκύνουν τη διάρκεια ζωής τους, ανωστρώματα που χαρίζουν ένα επιπλέον επίπεδο άνεσης, ιδανικά εργονομικά και απλά μαξιλάρια που ταιριάζουν με τη στάση του σώματος, αλλά και μία επιλογή από κατάλληλα για κάθε εποχή παπλώματα ήταν μερικά από τα προϊόντα που προβλήθηκαν μέσα από το Live Shopping Event. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις βασικές προϋποθέσεις για τη διαμόρφωση ενός σωστού περιβάλλοντος ύπνου με τη συμβολή απλών, εύκολων και προσιτών λύσεων που μόνο η ΙΚΕΑ, με μεγάλη εξειδίκευση στο κομμάτι του ύπνου, προσφέρει.

Οι θεατές είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν άμεσα και με διαδραστικό τρόπο τις αγορές τους, αλλά και να θέτουν τα ερωτήματά τους ζωντανά μέσα από το Live Chat.

Αν δεν είχατε την ευκαιρία να δείτε ζωντανά ή επιθυμείτε να απολαύσετε ξανά το IKEA Live Shopping Event, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο IKEA.gr.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet