Σας παρουσιάζουμε το νέο καρότσι της CYBEX, ORFEO, που θα γίνει ο σύμμαχός σας στα ταξίδια και τις εκδρομές! Εξαιρετικά συμπαγές σε μέγεθος χειραποσκευής, σας βοηθά να απολαύσετε στο έπακρο κάθε οικογενειακό ταξίδι, είτε επιβιβάζεστε στην πτήση σας, είτε εξερευνάτε μια νέα πόλη με τα μέσα μεταφοράς είτε ανακαλύπτετε το νέο αγαπημένο σας μέρος με αυτοκίνητο. Με εύκολο και συμπαγές κλείσιμο με μια κίνηση, αποθηκεύεται εύκολα και χωράει παντού, ενώ η πλήρης οριζόντια ανάκλιση του καθίσματος και το ρυθμιζόμενο υποπόδιο, προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γέννηση έως περίπου τεσσάρων ετών.

  • Το ιδανικό ταξίδι
ORFEO

Το ORFEO έχει δημιουργηθεί για κάθε είδους ταξίδι: το συμπαγές κλείσιμο σε μέγεθος χειραποσκευής σας επιτρέπει να το τοποθετείτε εύκολα στο πάνω μέρος του αεροπλάνου ή του τρένου. Αφού φτάσετε στον προορισμό σας, μπορείτε να το ξεδιπλώσετε σε λίγα δευτερόλεπτα ή να το κρεμάσετε εύκολα στον ώμο σας χάρη στον ιμάντα μεταφοράς του. Επιπλέον, μετατρέπεται σε σύστημα ταξιδιού, καθώς κάθε βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου CYBEX μπορεί να τοποθετηθεί στον σκελετό του.

  • Απόλυτη ευκολία & άνεση

Η εργονομική πλήρης οριζόντια θέση του καθίσματος και το ενσωματωμένο, ρυθμιζόμενο υποπόδιο του ORFEO προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση στο παιδί που απολαμβάνει τον ύπνο του εν κινήσει. Χάρη στον καινοτόμο μηχανισμό ρύθμισης της ζώνης που έχει δημιουργήσει η CYBEX, η άνεση και η ασφάλεια του παιδιού γίνεται με μια κίνηση.

  • Μοντέρνοι χρωματισμοί

Το στυλ στα ταξίδια είναι εξίσου σημαντικό! Έτσι, το ORFEO είναι διαθέσιμο σε μια εντυπωσιακή χρωματική παλέτα με μοναδικά χρώματα σε υφάσματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη και γούστο!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα :www.cybex-online.com

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet