Η ιστορία του ούζου στην περιοχή της Μαγνησίας ξεκίνησε το 1922, όταν Μικρασιάτες πρόσφυγες από τη Σμύρνη εγκαταστάθηκαν στη Νέα Ιωνία της Μαγνησίας.

Τότε, στις αρχές του 20ού αιώνα ταξίδεψαν μαζί με τους παππούδες της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας στα προσφυγικά της Μαγνησίας, τα μυστικά και η εμπειρία του Οικογενειακού Σμυρνέϊκου Ούζου.

Ούζο 1954 της Οικογένειας Αποστολάκη

Τριάντα χρόνια μετά, το 1954, υλοποιήθηκε ξανά στη Νέα Ιωνία του Βόλου η παλιά οικογενειακή συνταγή, δίνοντας τα πρώτα μπουκάλια από το Oικογενειακό Oύζο με καταγωγή ποιότητας, το OUZO 1954!

Σήμερα, με οδηγό τη Σμυρνέϊκη παράδοση, η Οικογένεια Αποστολάκη συνεχίζει το ταξίδι των μυστικών της παλιάς οικογενειακής συνταγής, δημιουργώντας αυτό το εξαιρετικό και γλυκόπιοτο ούζο, το OUZO 1954 της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!