Η ιστορία αυτής της μοναδικής tequila είναι απόλυτα συνυφασμένη με τον ιδρυτή της, τον Don Julio González και με αυτό που όριζε τη ζωή του: το πάθος για ό,τι έκανε. Αυτό το πάθος ενέπνευσε τη δημιουργία της πρώτης εκλεκτής tequila, της Don Julio. Όσο η φήμη αυτής της tequila ταξίδευε ανά τον κόσμο, ο Don Julio González παρέμεινε πιστός στην κοινότητα που έκανε το πάθος του πραγματικότητα.
Διαμένοντας στην πατρίδα του, στο Jalisco, ίδρυσε ένα αποστακτήριο, όπου οι επόμενες γενιές θα εργαζόταν με πάθος για την ποιότητα και τη δεξιοτεχνία, αναβιώνοντας το πάθος ενός ανθρώπου που έφερε την επανάσταση στην tequila για πάντα. Η tequila Don Julio είναι η επιλογή για όσους τους οδηγεί το πάθος, η αφοσίωση και η αληθινή αγάπη σε όλους τους δρόμους τους. Το spirit που συνοδεύει τις γαστρονομικές στιγμές, αλλά και εκείνες της διασκέδασης σε πιο upbeat ρυθμούς.

Το πάθος του ιδρυτή ταξιδεύει στο σήμερα, στην Μύκονο και ενσαρκώνεται σε 6 μοναδικούς artisans που εμπνέονται από τις γραμμές, την γη, την αλμύρα, το απέραντο γαλάζιο, τους ανθρώπους.

6 δημιουργοί «γράφουν» εικόνες, γεννούν συναισθήματα, που η κυκλαδίτικη γη απλόχερα τους δίνει και δημιουργούν με πάθος.

H μεγάλη αγάπη και ο ενθουσιασμός για κάτι, η ολοκληρωτική αφοσίωση, η μεγάλη ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα για την επίτευξη κάποιου στόχου ή την διατήρηση κάποιας αξίας.  Πάθος για την δημιουργία της tequila. Πάθος για την τέχνη. Πάθος για τους ανθρώπους. Πάθος για τον τόπο. Made with Pathos. Crafted with Devotion. #tasteofdevotion

Tequila

Δήμητρα Γρίβα, Potterist & Concrete Artist

Αυτό που έχει σημασία στη ζωή, είναι να κάνεις τα πάντα με Πάθος.​ Να είσαι αφοσιωμένος στην τέχνη σου, να αγαπάς τις ρίζες σου​ και να μη σταματάς να εμπνέεσαι… ​από τον τόπο σου.​ Πάθος είναι να δημιουργείς…πάντα βάζοντας ένα κομμάτι της ψυχής σου.​ Και να το μοιράζεσαι με τους ανθρώπους σου.​

Salud σε αυτούς που ζουν την ζωή με πάθος.

Παΐσιος Μεντεσίδης, Jewel Manufacturer

“Το δικό μου πάθος είναι οι  Άγριες Υφές, οι  Ακανόνιστες γραμμές, τα Σημάδια του χρόνου”.

Ιάνθη Μιχαλάκη – Μαρία Αλαφούζου, Bakers of Kora

“Το δικό μας πάθος είναι τα Τοπικά Βότανα, ο Αέρας και ο Ήλιος, το Έδαφος και η Γη”.

Tequila

Κρίτων Πουλής, Chef Patisserie of Bon Bon Fait Maison

“Το δικό μου πάθος είναι η Κυκλαδίτικη Αρχιτεκτονική, η Αλμύρα, ο Κοσμοπολίτικος χαρακτήρας​”.

Μελίνα Κόαν, Painter

“Το δικό μου πάθος είναι το Απέραντο Γαλάζιο, η Αύρα του Νησιού, η Φύση.”

Δήμητρα Γρίβα, Potterist & Concrete Artist

“Το δικό μου πάθος είναι οι Καμπυλότητες, η Αυθεντικότητα, οι Άνθρωποι.”

Tequila
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet