Η Victoria Beckham ήταν πάντα λάτρης των ουδέτερων χρωμάτων, με τα περισσότερα κομμάτια που απαρτίζουν την ντουλάπα της να είναι σε μαύρο χρώμα! Από τότε που η Victoria έκανε τη δική της συλλογή με ρούχα, την έχουμε δει πολλές φορές να φοράει στις εμφανίσεις της ρούχα σε αποχρώσεις πιο έντονες και ωφείλουμε να ομολογήσουμε ότι της πάνε απίστευτα!

Οι τάσεις συνεχώς αλλάζουν, με νέα χρώματα να κυριαρχούν κάθε χρόνο στα top trends! Το πράσινο, είναι ένα από τα χρώματα που έχει αγαπηθεί αυτή τη χρονιά, κάτι το οποίο είδαμε μέσα στα catwalks διάσημων οίκων όπως Louis Vuitton, Christian Dior, Gucci.

Μέσα από το λογαριασμό της, η Victoria Beckham μας δείχνει το πράσινο mini φόρεμα από τη συλλογή της με ρούχα VB Body Capsule, με το χαρακτηριστικό ότι αυτή η compact πλέξη της συλλογής αυτής, έχει την ικανότητα να σμιλεύει το σώμα και να το αγκαλιάζει έτσι ώστε να το κολακεύει με τον καλύτερο τρόπο. Η ίδια είναι πολύ ενθουσιασμένη με το χρώμα του φορέματος της νέας της συλλογής. Είναι ένα χρώμα με το οποίο δεν έχουμε συνηθίσει τη Victoria, αλλά είναι σίγουρο ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα την δούμε ξανά, αφού το πράσινο θα είναι το νέο μαύρο χρώμα του Φθινοπώρου!

Διαβάστε επίσης: Οι last minute αγορές σε εκπτωτικά ήδη!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet