Η London Fashion Week ολοκληρώνεται σήμερα! Η έναρξη της έγινε στις 18 Φεβρουαρίου με το πρώτο ηχηρό catwalk να ανήκει στον Harris Reed, ενώ η αυλαία πέφτει σήμερα, 22 Φεβρουαρίου, με το ανερχόμενο brand KWK by Kay Kwok. Στο ενδιάμεσο, παρουσίασαν τις συλλογές τους για το  Φθινόπωρο του 2022 δημοφιλή βρετανικά brands και σχεδιαστές που αποτελούν το “νέο αίμα” της βρετανικής μόδας- κι αυτό που κρατάει ψηλά το ενδιαφέρον για την LFW, μιας και τα δυνατά ονόματά της (Burberry, Alexander McQueen) απουσιάζουν επιλέγοντας να παρουσιάσουν τις κολεξιόν τους εκτός προγράμματος.

Ανάμεσα σε αυτούς οι Nensi Dojaka, David Koma, Maximilian, Chet Lo. Παράλληλα οίκοι και σχεδιαστές με εδραιωμένη ήδη φήμη και δημοφιλία, όπως ο Richard Quinn, η Molly Goddard, η Simone Rocha, ο Erdem φροντίζουν να διατηρούν τον θρύλο της ανατρεπτικής και πρωτοπόρας London Fashion Week ζωντανό.   Φυσικά το πρόγραμμα της ήταν εμφανώς μικρότερο και περιείχε έναν συνδυασμό από “φυσικά” και ψηφιακά shows εξαιτίας του Covid-19.

Και καθώς οι σχεδιαστές παρουσιάζουν τις προτάσεις τους για το ερχόμενο φθινόπωρο, οι street stylers γεμίζουν τις λαμπερές λεωφόρους του Λονδίνου με στυλ, ζωηρά χρώματα, μοτίβα και μια cool διάθεση που μας αρέσει πολύ και πυροδοτεί την έμπνευσή μας. Άλλωστε το Λονδίνο μας έχει συνηθίσει σε ανατρεπτικές εμφανίσεις και πρωτότυπους συνδυασμούς, που λίγοι θα τολμούσαν.

Δείτε τα street style looks που ξεχωρίζουμε μέχρι στιγμής από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου παρακάτω:

London Fashion Week: Το street style επέστρεψε στην βρετανική πρωτεύουσα
[email protected]

Διάβασε περισσότερα στο elle.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!