Ο οίκος Dior λανσάρει στη νέα του συλλογή τη χαρακτηριστική τσάντα «Lady Dior» που κρατούσε η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana, πολύ συχνά σε εμφανίσεις της, τιμώντας έτσι την μνήμη και το αξεπέραστο στυλ της.

Πώς η πριγκίπισσα Diana«έδωσε» το όνομά της στην Iconic «Lady Dior»

Τον Σεπτέμβριο του 1995, η πριγκίπισσα Diana πραγματοποίησε royal tour στη Γαλλία. Ανάμεσα στο γεμάτο από επίσημες επισκέψεις πρόγραμμά της ήταν και η συνάντηση με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Bernadette Chirac στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Θέλοντας να τιμήσει την πριγκίπισσα της Ουαλίας, η Πρώτη Κυρία προσέφερε ως δώρο στην Diana μία τσάντα του οίκου Dior, η οποία δεν είχε κυκλοφορήσει επίσημα στο κοινό και το αρχικό όνομα της ήταν «Chouchou».

Αργότερα, η πριγκίπισσα βρέθηκε στον ιστορικό εκθεσιακό χώρο και μουσείο, Grand Palais με σκοπό να παρακολουθήσει μία έκθεση ζωγραφικής του καλλιτέχνη Paul Cézanne. Για την εν λόγω εμφάνισή της, κράτησε τη τσάντα που της είχε δωρίσει η Bernadette Chirac.

Όταν οι φωτογραφίες με τη πριγκίπισσα Diana κυκλοφόρησαν, οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν και οι πωλήσεις της εν λόγω τσάντας εκτοξεύτηκαν. Κάπως έτσι, η Diana αναδείχθηκε ως μία από τις σημαντικότερες ambassadors του οίκου και το όνομα της τσάντας άλλαξε προς τιμής της. Κάπως έτσι, γεννήθηκε τη «Lady Dior», μία από τις πιο iconic τσάντες που έχει γνωρίσει ο κόσμος της μόδας.

Διάβασε τη συνέχεια στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet