Το καλοκαίρι δε θέλουμε πολλά ρούχα, θέλουμε λίγα και πολυμορφικά, που να μπορούμε να τα βάλουμε όπως θέλουμε χωρίς πολλή σκέψη και προβληματισμούς. Τα μαντήλια είναι από τα φανταστικά αξεσουάρ της εποχής που τα φοράμε ως τοπ, φούστα, φόρεμα, παρεό, ακόμα και δεμένα στο κεφάλι.

Κοινώς, τα μαντήλια δεν έχουν όρια και κουτάκια, μας επιτρέπουν να πειραματιστούμε, να εκφραστούμε, να παίξουμε. Να ντυθούμε και να υποδυθούμε ρόλους, να κάνουμε παρορμητικές επιλογές που θα αναδείξουν τη θηλυκότητα μας, αλλά θα μας θυμίσουν και τα παιδικά μας χρόνια, τότε που φτιάχναμε “στολές” από σκόρπια υφάσματα.

Για αρχή, αν δεν είστε πολύ εξοικειωμένες με το να δένετε μαντήλια, καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα μεγάλο μαντήλι σε έντονο χρώμα ή με πληθωρικά prints, προκειμένου να έχετε περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερο περιθώριο για τυχόν λάθη.

Το να δέσετε ένα μαντήλι με τρόπο που να το μετατρέψετε σε ρούχο συνήθως θέλει μια τεχνική, μπορεί όμως να σας πετύχει και χωρίς καθόλου προσπάθεια, μόνο με την έμπνευση της στιγμής. Δοκιμάστε να κάνετε πολλούς κόμπους που θα δώσουν σχήμα στο ρούχο σας και θα σας κάνουν να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια ενώ κινείστε.

Ουσιαστικά, με τα μαντήλια το μυστικό είναι στο να δημιουργήσετε κάτι που αρέσει σε εσάς και παράλληλα είναι φορέσιμο και λειτουργικό. Αυτοσχεδιάστε λοιπόν και δημιουργείστε τα δικά σας ευφάνταστα σχέδια.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για το πώς θα δέσετε το μαντήλι σας

Διαβάστε επίσης:

7 εντυπωσικά tops για τα βράδια του καλοκαιριού

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet