Αν υπάρχει ένα αξεσουάρ ορόσημο ολόκληρης της τη δεκαετίας του ’90, τότε αυτό είναι σίγουρα η baguette bag. Στο άκουσμα και μόνο του συγκεκριμένου όρο, ακόμα κι ένα παιδί που γεννήθηκε στα late 90s όπως εγώ, φέρνει στο μυαλό του χαμηλόμεσα denim παντελόνια συνδυασμένα με καυτά cropped tops, ιδιαίτερα πανωφόρια με animal print μοτίβα, αποκαλυπτικά slip dresses και οτιδήποτε άλλο σηματοδοτεί εκείνες της χρυσές για την παγκόσμια βιομηχανία της μόδας ημέρες.

Και φτάνουμε στο 2021 για να πέσουμε και πάλι μούρη με μούρη με τις baguette bags. Ο λόγος;  Οι μικρές, σχεδόν μικροσκοπικές τσάντες είναι το big thing της χρονιάς, για αυτό και η συγκεκριμένη τσάντα με το μέγεθος, το σχήμα, την ιδιαίτερη εμφάνισή της δεν θα μπορούσε να βρεθεί εκτός.

Εγώ ανήκω στην κατηγορία εκείνων των γυναικών που προτιμούν να κουβαλούν μαζί τους μια τσάντα-βαλίτσα μέσα στην οποία μπορούν να πετάξουν ολόκληρο το σπίτι τους. Δεν υπάρχει κάτι που θα ζητήσεις και δεν θα το βρεις μέσα στην τσάντα μου… Και βάζω στοίχημα αν θέλεις για αυτό.

Διάβασε περισσότερα στο elle.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet