Εσένα τι σου έλειψε περισσότερο από τις γιορτές που χάθηκαν πέρυσι; Σε’ αυτό ακριβώς στηρίχτηκε και η φετινή Holiday Campaign 2021, της Tommy Hilfiger. Μας καλεί να υποδεχτούμε το πνεύμα των γιορτών με μια χαρούμενη και συνάμα συναισθηματική προσέγγιση, συνδυάζοντας παλιές και νέες παραδόσεις, νέα ξεκινήματα και τις νεοϋορκέζικες ρίζες της μάρκας.

The World of Hilfiger Campaign

Η φετινή εορταστική καμπάνια έχει σκοπό να επαναφέρει με κάποιο τρόπο τη νοσταλγία και την χαρά της περιόδου των γιορτών, ατενίζοντας το μέλλον με ελπίδα. Χρησιμοποιώντας τη φράση “Διακοπές σαν…”, η καμπάνια απαθανατίζει ομάδες και άτομα σε διάφορες παιχνιδιάρικες, αυθόρμητες και ίσως κάποιες φορές απροσδόκητες στιγμές διακοπών, με φόντο τις εμβληματικές τοποθεσίες της Νέας Υόρκης. Το tagline της καμπάνιας προωθεί το self-expression και ενθαρρύνει τους καταναλωτές να γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, είτε αυτό σημαίνει ντύσιμο για πάρτι, είτε ντύσιμο που υποδηλώνει ότι ‘το να μένεις μέσα είναι η νέα έξοδος’.

Η συλλογή περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα εορταστικών προτάσεων για κάθε περίσταση, από επίσημες εμφανίσεις μέχρι άνετα, cozy σύνολα. Έτσι, μπορούμε να γιορτάσουμε κάνοντας το απαραίτητο restart για την νέα χρονιά που έρχεται. Εσύ πως θα περάσεις τα φετινά Χριστούγεννα;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet