Βρισκόμαστε στον απόλυτο μήνα των διακοπών και σίγουρα οι περισσότερες είμαστε σε κάποιον προορισμό δίπλα στη θάλασσα. Οι εξορμήσεις μας στην παραλία πλέον είναι μία από τις καθημερινές μας ρουτίνες.
Είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνουμε στην παραλία οργανωμένες, χωρίς να έχουμε ξεχάσει τίποτα στο σπίτι. Από την άλλη όμως δεν θέλουμε να κουβαλάμε μαζί μας extra πράγματα τα οποία δε χρειαζόμαστε.

Τι πρέπει να περιέχει η οργανωμένη τσάντα θαλάσσης

  1. Νεσεσέρ
    Καλό θα ήταν να συγκεντρώσουμε όλα τα είδη περιποίησης/αντηλιακά μας σε ένα νεσεσέρ για να είναι εύκολο να τα χρησιμοποιήσουμε. Θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου σου: αντηλιακό σώματος, προσώπου ή και μαλλιών, με τη μορφή κρέμας, σπρέι, ή λαδιού.
Τσάντα θαλάσσης
Τσάντα/Νεσεσέρ Lily Karavan (wave pink)

2. Χτένα & Λαστιχάκια
Η χτένα είναι πολύ σημαντική στη θάλασσα, για να ξεμπλέκουμε τα μαλλιά και να μη σπάει η τρίχα από την ταλαιπωρία, από τις υπεριώδης ακτίνες του ήλιου και το θαλασσινό νερό.

Τσάντα θαλάσσης
ZARA HOME ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΤΕΝΑ ΑΠΟ ΟΞΙΚΗ ΚΥΤΤΑΡΙΝΗ

3. Αντισηπτικό & Μαντηλάκια
Το αντισηπτικό & τα μαντηλάκια χρειάζονται να υπάρχουν πάντα μέσα στη τσάντα μας, πόσο μάλλον και στη τσάντα θαλάσσης για να έχουμε τα χέρια μας συνέχεια καθαρά. Και στη θάλασσα τρώμε και στη θάλασσα υπάρχουν μικρόβια και κορονοΪός, μην το ξεχνάμε!

Τσάντα θαλάσσης
Apivita Αντισηπτικό Gel Χεριών

4. Πετσέτα θαλάσσης
Η πετσέτα θαλάσσης είναι το Νο1 προιόν που βάζουμε στην τσάντα μας όταν πάμε για μπάνιο! Για το λόγο αυτό είναι καλό να επιλέξουμε μια μεγάλη για να είναι πιο άνετη είτε στην άμμο, είτε στην ξαπλώστρα.

Τσάντα θαλάσσης
A Matter of Two
Get soaked in the water and bear “lepia”

5. Καφτάνι/ Παρεό
Καλό είναι πάντα να έχουμε ένα δεύτερο καφτάνι ή παρεό μαζί μας, είτε απλά για στυλ, είτε για να πεταχτούμε στο beach bar να αγοράσουμε cocktail. Ένα ίσον κανένα!

Τσάντα θαλάσσης
SUNSETGO. SEABREEZE C-THROUGH PAREO

6. Καπέλο/ Γυαλιά Ηλίου
Δεν ξεχνάμε τις ασπίδες μας κατά του ήλιου: τα γυαλιά και ένα καπέλο που θα χαρίσει σκιά στο πρόσωπο μας από τις υπεριώδης ακτίνες του ήλιου και βεβαίως στυλ!

Τσάντα θαλάσσης
KALOGIROU CULT GAIA

7. Δεύτερο Μαγιό
Μπορεί να φοράμε ήδη το μαγιό μας αλλά ποτέ δεν πρέπει να πηγαίνουμε στην παραλία χωρίς ένα δεύτερο μαγιό. Οι μύκητες που μπορεί να αναπτυχθούν όταν μένουμε για πολύ ώρα με βρεγμένο μαγιό μπορεί να μας ταλαιπωρούν μήνες μετά.

Τσάντα θαλάσσης
MAA BOO MANDALA Braided Bikini

8. Βιβλίο
Ξέχνα λίγο το κινητό σου! Ένα βιβλίο ή ένα περιοδικό για την παραλία είναι πάντα must. Για τις πιο δραστήριες μια καλή επιλογή είναι και οι ρακέτες..

Τσάντα θαλάσσης
ΝΑΙ
ΞΕΝΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Διαβάστε επίσης: Πως θα πετύχεις τα τέλεια beach waves χωρίς πρέσα!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet