Ναι, το Pantone Color of the Year 2022 είναι εδώ… Και, για πρώτη φορά στην ιστορία του, δημιουργήθηκε ένα εντελώς νέο χρώμα: Το Very Peri Pantone 17-3938. Κάνε scroll πιο κάτω και θα ανακαλύψεις όλες τις σχετικές λεπτομέρειες για να μπορέσεις να το εντάξεις όχι μόνο στο σπίτι σου, (όπως ήδη σου έχουμε δείξει) αλλά και στη γκαρνταρόμπα σου. 

H Pantone προβλέποντας το χρώμα που θα χαρακτηρίσει τη χρονιά που μόλις υποδεχθήκαμε, παρουσίασε το Very Peri ή PANTONE 17-3938, «μία δυναμική απόχρωση με ζωηρούς ιώδεις, κόκκινους τόνους».

Very Peri-Pantone 17-3938

Η Pantone λέει ότι ο συνδυασμός του μοβ με κόκκινους υποτόνους και του μπλε, αντιπροσωπεύει τη μεταμόρφωση του φυσικού κόσμου σε ψηφιακό. Αυτός ο μετασχηματισμός προέκυψε μετά από τα lockdowns και τις απομονώσεις, γεγονός που σημαίνει ότι ο ψηφιακός κόσμος έχει πάρει μια νέα θέση στη ζωή μας.

«Σπάμε νέα σύνορα και μαζί τους έρχονται νέες δυνατότητες και μετασχηματισμοί». Κάπως έτσι περιγράφεται το Pantone 17-3938 Very Peri από τη Leatrice Eiseman, Εκτελεστική Διευθύντρια του Ινστιτούτου Χρώματος Pantone.

Και συνεχίζει, «Συνδυάζοντας την πιστότητα και τη σταθερότητα του μπλε με την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του κόκκινου, αυτή η πιο χαρούμενη και ζεστή, από όλες τις μπλε αποχρώσεις, συμβολίζει ένα ενδυναμωτικό μείγμα καινοτομίας. Εκφράζει με εξωτική, χαρούμενη και δυναμική παρουσία που ενθαρρύνει τη θαρραλέα δημιουργικότητα και τις ευφάνταστες εκφράσεις».

To Very Peri. Pantone 17-3938 ουσιαστικά, είναι ένα ρομαντικό χρώμα, απαλό και ήρεμο που συνδυάζει την απόχρωση της λεβάντας, του βιολετί και του λιλά, τα οποία όμως όοοοολα αναμειγνύονται με μια υπόνοια μπλε και κόκκινου. Σε μπέρδεψα; Δεν πειράζει!

Τα χρώματα είναι τέχνη και η τέχνη φαντασία! Στα δικά σου μάτια το Veri Peri διηγείται μια ξεχωριστή ιστορία που θα δημιουργήσεις εσύ!

Very Peri

Very Peri-Pantone 17-3938

Είναι μια απόχρωση πολύ αριστοκρατική και γαλήνια που συμβολίζει την ευημερία και την πνευματικότητα.

Περιλαμβάνοντας στοιχεία του μπλε, αλλά ταυτόχρονα διαθέτοντας έναν βιολετί-κόκκινο τόνο, το PANTONE 17-3938 Very Peri εμφανίζει μια αυθόρμητη, χαρούμενη στάση και δυναμική παρουσία που ενθαρρύνει τη θαρραλέα δημιουργικότητα και την ευφάνταστη έκφραση.

Αυτό το χρώμα αποπνέει μια αισιόδοξη ατμόσφαιρα, που μας είναι τόσο απαραίτητη για να μας οδηγήσει στο ’22 με λίγη παραπάνω ελπίδα και θετικότητα.

Veri Peri
Veri Peri

Είναι μια απόχρωση που αδιαμφισβήτητα μπορεί να μας εμπνεύσει στην καθημερινή μας ζωή. Μας παροτρύνει να αγαπήσουμε τη φύση, μας προσφέρει αυτοπεποίθηση και ευκαιρία για ενδοσκόπηση, ευθυγραμμίζοντας τους στόχους μας με τα συναισθήματά μας.

Αυτή ακριβώς άλλωστε δεν είναι η ενέργεια που χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας το 2022;

To μόνο που έχεις να κάνεις φέτος είναι να εμπιστευτείς το Veri Peri, να το εντάξεις στο στιλ σου με εντυπωσιακούς συνδυασμούς και ιδέες στιλ, στο σπίτι σου στο μπουντουάρ σου. Άσε τις μαγικές του ιδιότητες να σε συνεπάρουν…

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet