Η Victoria Beckham έχει κατηγορηθεί κατά καιρούς ότι προβάλλει ανορεξικά πρότυπα μέσω της εικόνας της αλλά και του brand της, χρησιμοποιώντας εξαιρετικά αδύνατα κορίτσια. Τώρα όλο αυτό δείχνει να αλλάζει. Η νέα συλλογή της σχεδιάστριας «VB Body», η οποία θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο είναι σχεδιασμένη να αγκαλιάζει το σώμα και να τονίζει τις καμπύλες.

Η σχεδιάστρια επιστρέφει στις γραμμές και στα πατρόν που αναδεικνύουν τις γυναίκες με καμπύλες, όπως ξεκίνησε την καριέρα της στη μόδα, σε μια προσπάθεια να ανακάμψουν τα έσοδα της εταιρείας ρούχων που διαθέτει και η οποία κατέγραψε μεγάλες ζημίες λόγω της πανδημίας.

Η συλλογή της, «VB Body» που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο είναι σχεδιασμένη (ειδικά τα φορέματα) να αγκαλιάζει το σώμα και να τονίζει τις καμπύλες.

Σε μια πρόβα στο στούντιό της στο Λονδίνο, η σχεδιάστρια δήλωσε ότι αφορμή και έμπνευση για την αλλαγή αυτή στις γραμμές των ρούχων της ήταν η Φλόριντα, όπου την επισκέπτονται συχνά μια που ο σύζυγός της, David, έχει μερίδιο στην ποδοσφαιρική ομάδα «Inter Miami».

«Όταν μπήκα στο χώρο της μόδας, φορούσα πολλά ρούχα. Είχα “ θαφτεί” κάτω από αυτά λέει η σχεδιάστρια και συνεχίζει: Στο Μαϊάμι, αν βγεις το βράδυ με μια μίντι φούστα και με μια pussy-bow blouse (μπλούζα με φιόγκο, ψηλά στον λαιμό) οι άνθρωποι θα νομίσουν ότι έχεις χάσει το μυαλό σου. Αυτό είναι ένα ντύσιμο για το Λονδίνο το οποίο ακόμα μου αρέσει να κάνω. Παρόλα αυτά, ζώντας στο Μαϊάμι είδα πόσο σημαντικό θεωρούν οι γυναίκες να είναι και να νιώθουν θηλυκές με τις καμπύλες τους», τόνισε.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet