Όλες οι γυναίκες αντιμετωπίζουμε κατά καιρούς ένα κοινό πρόβλημα. Ο λόγος φυσικά για το outfit που θα επιλέξουμε όταν πρόκειται για μια προγραμματισμένη έξοδο ή για κάποια ειδική περίσταση. Αυτή συχνά μπορεί να φαντάζει ως μια πολύ δύσκολη απόφαση και η απελπισία μας μπροστά από την ανοιχτή ντουλάπα να χτυπά κόκκινο. Ωστόσο, γι’ αυτές τις στιγμές υπάρχει ένα key item, το οποίο μας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες. Όπως πολύ σωστά θα κατάλαβες αναφερόμαστε στο litte black dress, το οποίο, όσα trends και αν κάνουν την εμφάνισή τους, δεν πρόκειται να χάσει ποτέ την αξία του.

Και αφού, λοιπόν, λύσουμε το πρόβλημα με την επιλογή του outfit, το επόμενο ζήτημα αφορά στο μακιγιάζ. Ποιο beauty look θα αναδείξει καλύτερα την εμφάνιση μας όταν επιλέγουμε να φορέσουμε ένα διαχρονικό κομμάτι όπως το μικροσκοπικό μας μαύρο φόρεμα.about:blank

Εμείς βρήκαμε όχι ένα, αλλά τέσσερα διαφορετικά μακιγιάζ, τα οποία είναι βέβαιο ότι σε συνδυασμό με το little black dress σου θα σε βοηθήσουν να πετύχεις μια iconic εμφάνιση.

Διάβασε περισσότερα στο elle.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet