Η Sarah Jessica Parker η λατρεμένη σε όλες μας Carrie Bradshaw είναι μία από τις γυναίκες που ο χρόνος φαίνεται σα να μην έχει περάσει από πάνω της. Και δεν είναι η μόνη. Σίγουρα πολλές φορές έχεις αναρωτηθεί πώς οι celebrities καταφέρνουν πάντα να έχουν ένα λαμπερό και υγιές δέρμα… Η απάντηση είναι “Με πολλούς τρόπους”. Όχι πάντα μη επεμβατικούς.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως, η Sarah Jessica Parker φαίνεται να μην έχει επέμβει δραστικά – τουλάχιστον απ’ ότι καταλαβαίνουμε- και μας μαθαίνει τα μικρά μυστικά που η ίδια χρησιμοποιεί στη skincare routine της διατηρώντας αψεγάδιαστη την επιδερμίδα της όλα αυτά τα χρόνια.

Η περιποίηση του προσώπου είναι το Α και το Ω! Η ίδια σύμφωνα και με συνεντεύξεις της, δεν εμπιστεύεται να χρησιμοποιεί πολλά και διαφορετικά προϊόντα ομορφιάς, καθώς έχει ευαίσθητη επιδερμίδα. Προτιμάει να έχει λίγα και συγκεκριμένα προϊόντα τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες της επιδερμίδας της. Βέβαια αυτό έρχεται σε ρήξη με μερικούς δερματολόγους και makeup artists οι οποίοι θεωρούν ότι είναι καλό ανά τακτά χρονικά διαστήματα να αλλάζουμε skincare προϊόντα για να καλύψουμε διαφορετικές ανάγκες κάθε φορά.

Τα 5 απίστευτα απλά beauty steps που χρησιμοποιεί η Sarah Jessica Parker

  1. Πάντα φροντίζει να καθαρίζει την επιδερμίδα της μετά από ένα all day μακιγιάζ.
  2. Τις ημέρες τις οποίες δεν έχει κάποιο γύρισμα, προτιμάει να μην επιβαρύνει το δέρμα της με makeup. Νιώθει πιο όμορφα με τον εαυτό της όταν η επιδερμίδα της είναι καθαρή.
  3. Δε βάζει τα χέρια της στο πρόσωπό της.
  4. Δε χρησιμοποιεί ότι καινούργιο προϊόν βγαίνει στην αγορά. Επειδή έχει ευαίσθητη επιδερμίδα χρησιμοποιεί συγκεκριμένα skincare products, που έχουν να κάνουν με τις ανάγκες του δέρματός της.
  5. Χρησιμοποιεί πάντα αντηλιακή προσώπου (όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και τις 365 μέρες του χρόνου).

Διάβασε επίσης: Γιατί να ρίξεις το foundation στο νερό πριν το εφαρμόσεις; Το hack στο οποίο υποκλίνεται το TikTok

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet