Η έναρξη της νέας σεζόν σηματοδοτεί και την τάση να κάνουμε μία αλλαγή στα μαλλιά μας. Είναι άλλωστε το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για να τα δυναμώσουμε μετά από την καθημερινή τους επαφή με τον ήλιο και το θαλασσινό νερό.

Πηγή έμπνευσης αποτελούν τα catwalks, οι παγκόσμιες τάσεις ομορφιάς και βεβαίως οι celebrities.

Πάμε να δούμε τα trending κουρέματα για το Φθινόπωρο του 2022!

Ίσια Μακριά Μαλλιά

κουρέματα

Τα ίσια μακριά μαλλιά, είναι πάλι στο προσκύνιο! Εάν έχετε ήδη μακριά μαλλιά, ένα refresh στις άκρες είναι αρκετό για να χαρίσεις στα μαλλιά σας τη σωστή κίνηση μετά την ταλαιπωρία του καλοκαιριού. Ακόμη όμως κι αν τα μαλλιά σας δεν είναι μακριά, στην προσπάθειά σας να τα μακρύνετε, μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τον κομμωτή σας. Οι άκρες για να μπορέσουν να μακρύνουν σωστά χρειάζονται κάθε δυο μήνες ένα μικρό καθάρισμα.

Shag Cut

κουρέματα

To shag cut πρόκειται για τα φιλαριστά μαλλιά με αφέλειες. Είναι η καταλληλότερη εποχή για να το τολμήσετε στην εμφάνισή σας. Το έχουμε δει σε διαφορετικές εκδοχές και το σίγουρο είναι πως έχει αγαπηθεί πολύ!

Μεσαίο Lob

κουρέματα

Το μεσαίο καρέ, είναι για τις γυναίκες που θέλουν μία αλλαγή στην εμφάνισή τους και ένα all time classic κούρεμα.

Pixie Cut

κουρέματα

To pixie cut είναι το κούρεμα που πρωταγωνίστησε σε πολλές συλλογές οίκων και αγαπήθηκε το φετινό καλοκαίρι. Έρχεται όμως και το Φθινόπωρο του 2022 να κάνει θραύση!

Διαβάστε επίσης: Μανικιούρ Διακοπών: 4 tips για να μη σπάνε εύκολα τα νύχια σας!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet