Η Gigi Hadid δεν φοβάται να πειραματιστεί με τα μαλλιά της τους τελευταίους μήνες. Έχει δοκιμάσει τα πάντα! Την έχουμε δει από ξανθιά να μεταμορφώνεται σε πυρόξανθη… Ariel! Kαι τώρα, υιοθετεί την πιο cool τάση απόχρωσης στα μαλλιά της: το γλυκό σοκολατί!

Το supermodel αποκάλυψε τη νέα της εμφάνιση με εύστοχο τρόπο: μας έδειξε την καινούργια της απόχρωση στα μαλλιά με αφορμή μια νέα καμπάνια για τον οίκο Moschino, που απαθανάτισε ο φωτογράφος Steven Meisel

Gigi Hadid: Δες το νέο χρώμα στα μαλλιά της και μάθε tips από τον προσωπικό της colorist

Τα μαλλιά της Gigi Hadid έχουν αποκτήσει ένα πλούσιο καστανό ηλιοβασίλεμα και για αυτή τη φωτογράφιση, είναι φορμαρισμένα με σούπερ όγκο και κορυφαίο κότσο σινιόν, hairstyle που μας δίνει πολύ ωραία ιδέα για τη φετινή σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι.

O διάσημος κομμωτής Tom Smith μας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το “γλυκό σοκολατί” της Gigi Hadid

«Η συγκεκριμένη απόχρωση δίνει στα μαλλιά πιο βαθιά διάσταση, φωτεινότητα και λεπτομέρεια», λέει ο διάσημος κομμωτής Tom Smith, Ευρωπαίος δημιουργικός διευθυντής της Evo Hair.

Και συνεχίζει: “Είναι πολύ εύκολο όταν πρόκειται για σκούρα απόχρωση μαλλιών να πάρετε μια βαφή και να εφαρμόσετε έναν τόνο παντού, το αποτέλεσμα θα είναι παρόμοιο με τη χρήση μιας συμβατικής βαφής που χρησιμοποιούμε στο σπίτι. Είμαι όμως, της άποψης, ότι είναι ευθύνη των επαγγελματιών colorist να δημιουργούν στους πελάτες τους κάτι το διαφορετικό, που δεν θα μπορούσαν ποτέ να καταφέρουν μόνες τους στο σπίτι»

«Έτσι λοιπόν το γλυκό σοκολατί της Gigi είναι ένα μελαχρινό χρώμα που όμως έχει αυτό το λαμπερό αποτέλεσμα χάρη σε μερικές λεπτομέρειας τεχνικής φύσεως. Εσωτερικά στα μαλλιά της έχουν χρησιμοποιηθεί κάποιοι επιπλέον τόνοι ώστε να δημιουργηθεί πολυδιάστατο βάθος και 3D εφέ ».

Gigi Hadid: Δες το νέο χρώμα στα μαλλιά της και μάθε tips από τον προσωπικό της colorist

Ο Smith συνέχισε, “Στον κόσμο των διασημοτήτων, συχνά ισχύει ο κανόνας- όσο πιο τολμηρές τόσο το καλύτερο- γι’ αυτό τόσες πολλές διασημότητες είναι ξανθές ή χρησιμοποιούν περούκες.

Τώρα, που μια μελαχρινή μπορεί να φαίνεται εξίσου “εντυπωσιακή ” όπως η Gigi Hadid με αυτήν την απόχρωση στα μαλλιά της, είναι λογικό πολλές διασημότητες να τολμήσουν και πάλι πιο σκούρους τόνους».

Do it like Gigi!

Εάν ενδιαφέρεσαι να πετύχεις μια παρόμοια εμφάνιση στα μαλλιά σου με αυτήν της Gigi Hadid, ο Smith έχει μερικές προτάσεις για το κομμωτήριο: “Το βασικό στοιχείο που πρέπει να συζητήσετε με τον κομμωτή σας είναι ότι δεν πρέπει να σας δώσει ένα ενιαίο χρώμα παντού.
Για παράδειγμα. το γλυκό σοκολατί της Gigi έχει να κάνει με το βάθος και τη διάσταση. O colorist λοιπόν, θα πρέπει να διαλέξει μια πιο βαθιά και μια πιο ανοιχτή απόχρωση αντίστοιχα. Στη συνέχεια πρέπει να μπερδέψει τις αποχρώσεις μεταξύ τους με τρόπο που κατάλληλο και συμβατό με το κούρεμα των μαλλιών σας…

Είναι το κλειδί για να βεβαιωθείτε ότι ο colorist σας ξέρει πως να σας προσφέρει μια ιδιαίτερη σκούρα απόχρωση».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!