Τι είναι το #hairtheory για το οποίο αυτή τη στιγμή μιλάνε όλοι στο TikTok; Το trend που έγινε αμέσως viral έχει να κάνει με τον τρόπο που επιλέγεις κάθε φορά να φτιάχνεις τα μαλλιά σου. Το κάθε χτένισμα φαίνεται πως αποκαλύπτει χαρακτηριστικά της προσωπικότητά σου αλλά και το πως σε βλέπουν οι άλλοι.

@oliviacrompton The power of hair theory✨ 💁🏽‍♀️ #fyp #powerofhair #hairtheory #differenthairstyles #hairstyles #hairstyle ♬ original sound – ✰

Ήδη το #hairtheory έχει φτάσει πάνω από 48,3 εκατομμύρια προβολές και έχει κάνει όλες εμάς να θέλουμε να το δοκιμάσουμε. Τα videos δείχνουν τις beauty lovers να δοκιμάζουν πολλά και διαφορετικά χτενίσματα. Η θεωρία προσπαθεί να δείξει ότι το χτένισμα που επιλέγεις κάθε φορά μπορεί να αλλάξει τη γνώμη και το πως σε αντιλαμβάνονται οι άλλοι! Κάθε χτενίσματα αντικατροπτίζει σημάδια του χαρακτήρα και της αυτοπεποίθησής σου.

@acquiredstyle Oh #hairtheory #hairstyles ♬ original sound – ✰

Για παράδειγμα, ένα περιπετειώδης πολύχρωμο χτένισμα μπορεί να υποδηλώνει ότι είσαι μία τολμηρή και παιχνιδιάρικη προσωπικότητα. Ενώ ένα πιο κομψό και classic κούρεμα χαρίζει ένα πιο σοφιστικέ στυλ.

Το Hairtheory στο TikTok με λόγια:

Κάτω και φυσικά:
Εάν και είναι ένα από τα πιο συχνά στυλ το χτένισμα αυτό αποκαλύπτει μία χαλαρή προσέγγιση στην ομορφιά. Όταν επιλέγεις να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω δείχνει ότι νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου.

Μισά πάνω, μισά κάτω:
Αυτό το χτένισμα είναι ένας συνδυασμός casual to formal. Δείχνει ότι αναζητάς την ισορροπία ανάμεσα στην πρακτικότητα και το στυλ. Είναι ένα χτένισμα που μπορείς να το κάνεις και σε casual αλλά και πιο καλές περιστάσεις.

Sleek bun:
Αυτό το χτένισμα είναι απίστευτα κομψό και αναδεικνύει ένα πιο σοφιστικέ αέρα. Δείχνει ότι το άτομο είναι προσηλωμένο στο στόχο του. Επίσης, είναι απίστευτα πρακτικό εάν επιθυμείς να κρατήσεις τα μαλλιά σου μακριά από το πρόσωπό σου.

Αλογοουρά:
Η αλογοουρά είναι ένα χτένισμα λειτουργικό και πρακτικό, απλό αλλά κομψό. Υποδηλώνει ότι το άτομο που το επιλέγει είναι αποτελεσματικό και διαρκώς ασχολείται με κάτι.

Hair clips:
Αυτό το χτένισμα είναι πρακτικό και κομψό. Επιλέγοντάς το δείχνεις στον κόσμο ότι είσαι δημιουργική και δεν φοβάσαι να δοκιμάσεις νέα πράγματα.

Διάβασε επίσης: Barbiecore hair! 4 girly χτενίσματα που έχουν γίνει viral στο TikTok

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet