Τα short hair είναι για εμένα ένα από τα πιο κομψά και στυλάτα κουρέματα. Δεν είναι τυχαίο που εδώ και τέσσερα χρόνια έχω υιοθετήσει τα καρέ μαλλιά στην εμφάνισή μου και πραγματικά δεν τα αλλάζω με κανένα άλλο χτένισμα. Εάν λατρεύεις τα κοντά μαλλιά αλλά φοβάσαι να κάνεις μία τέτοια μεγάλη αλλαγή, επειδή δεν ξέρεις εάν θα ταιριάζει στο πρόσωπό σου, βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο για να σου λυθεί η όποια απορία μπορεί να έχεις.

Τα short hair δεν χρειάζονται κάποιο ιδιαίτερο styling γιατί από μόνα τους είναι αρκετά εντυπωσιακά. Bob cut, pixie hair, bob with bangs είναι μερικά από τα κουρέματα που θα είναι στις hot τάσεις και για το 2023 και που αξίζει να τολμήσεις στην εμφάνισή σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να βρεις το κατάλληλο κούρεμα που θα ταιριάζει γάντι με τα χαρακτηριστικά και το σχήμα του προσώπου σου! Και να είσαι σίγουρη πως μετά δε θα το αλλάζεις με κανένα άλλο.

Στρογγυλό Πρόσωπο

Το στρογγυλό πρόσωπο είναι από τα πιο συνηθισμένα και εύκολο να αναγνωριστεί. Εάν έχεις στρογγυλεμένο πρόσωπο, απαλά ζυγωματικά και καθόλου μυτερό πιγούνι, τότε το καρέ είναι ιδανικό για εσένα.


Οβάλ Πρόσωπο

short hair
@hoooooyeony

Εάν το πρόσωπό σου είναι σε οβάλ σχήμα και έχεις πιο εμφανή μάγουλα και πιγούνι με έντονες γωνίες, το καρέ κούρεμα με αφέλειες είναι αυτό που θα αγκαλιάσει και θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σου. Οι αφέλειες και οι στρώσεις που θα επιλέξεις να κάνεις στο μέτωπο θα τραβήξουν την προσοχή από όλο το πρόσωπό σου και θα αναδείξουν το βλέμμα σου.


Τετράγωνο Πρόσωπο Με Γωνίες

Το τετράγωνο σχήμα προσώπου είναι πραγματικά εκπληκτικό αρκεί να επιλέξεις το κατάλληλο κούρεμα. Ως συνήθως τα τετράγωνα πρόσωπα έχουν έντονες γωνίες και φαρδύτερα μέτωπα, το ιδανικό κούρεμα είναι το bob hair cut μέχρι τους ώμους που θα επιμηκύνει αντί να διευρύνει το πρόσωπο.


Λεπτεπίλεπτα Χαρακτηριστικά

Εάν έχεις μικρό πρόσωπο με λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά είναι καλό να επιλέξεις ένα κούρεμα στο οποίο θα αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά σου. Το pixie bob είναι αυτό που θα εκτοξεύσει την εμφάνισή σου.

Το κούρεμα που θα επιλέξεις σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου να είσαι σίγουρη πως θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα γίνει ένα με τα εορταστικά looks τις ημέρες των γιορτών. Είναι η κατάλληλη στιγμή του χρόνου για την πιο όμορφη αλλαγή, έτσι ώστε να υποδεχθείς το νέο έτος πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Διάβασε επίσης: Ο Andrew Fitzsimons, ο κομμωτής των celebrities μας προτείνει το απόλυτο χτένισμα για το ρεβεγιόν

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet