Πρόκειται για μια σπουδαία διάκριση για τον ταλαντούχο Έλληνα με τον ίδιο να γνωστοποιεί στο Instagram πως ανέλαβε τη θέση του creative director. 

«Νιώθω τιμή και ενθουσιασμό που γίνομαι μέλος του εμβληματικού οίκου @hermes ως ο creative director του τμήματος Beauty», έγραψε.

Hermès Beauty

«Είναι ένας οίκος που αποτελεί την επιτομή της ομορφιάς σε κάθε μορφή της, χάρη στη δέσμευσή του στη δεξιοτεχνία και το savoir-faire, ένας οίκος της δημιουργίας και της δημιουργικότητας. Πρόκειται για το ξεκίνημα ενός ταξιδιού στο οποίο κάθε προσωπικότητα μπορεί να εκφραστεί και κάθε μορφή της ομορφιάς μπορεί να αποκαλυφθεί και να γιορταστεί, ένα όραμα της ομορφιάς που αγαπώ και διατηρώ από τότε που ανακάλυψα την τέχνη του μακιγιάζ, πριν από 15 χρόνια», προσθέτει ο κ. Πυρπύλης μεταξύ άλλων.

Ο νέος creative director της Hermès Beauty είναι ο δικός μας Γρηγόρης Πυρπύλης!

Από την νέα του θέση ο διάσημος Έλληνας makeup artist θα αναφέρεται στην Agnès de Villers, πρόεδρο του Hermès Parfum et Beauté, και θα είναι υπό την επίβλεψη, επίσης, του Pierre-Alexis Dumas, καλλιτεχνικού διευθυντή του group.

O Πυρπύλης διαδέχεται τον Jérôme Touron.

«Ακολουθούμε μια εγκάρσια προοπτική για τη δημιουργία αντικειμένων για το Hermès Beauty, μια προσέγγιση που γεννιέται από διάφορους τομείς τεχνογνωσίας που αλληλοσυμπληρώνονται και εμπλουτίζονται, με στόχο να υπηρετήσουμε ένα καλλιτεχνικό όραμα που εκφράζεται μέσω του αντικειμένου, του υλικού, του χρώματος και της οικολογικής ευθύνης», ανέφερε ο de Villers σε δήλωση.

«Ως ειδικός στα χρώματα και τις υφές που εκφράζουν και εξυψώνουν την ομορφιά, το ταλέντο του Γρηγόρη θα είναι κινητήριος δύναμη για την Hermès Beauté».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!