Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι την ημέρα του γάμου μας θέλουμε όλες να δείχνουμε στα καλύτερα μας. Έτσι, προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια της εμφάνιση μας, κυριολεκτικά από την κορφή ως τα νύχια. Και φυσικά τα νύχια είναι πολύ σημαντική λεπτομέρεια! Αν έχεις βαρεθεί όμως να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια bridal nails έχουμε μερικές κομψές παραλλαγές που μπορείς να υιοθετήσεις στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σου.

Είναι αλήθεια ότι η επιλογή του μανικιούρ σου για την ημέρα του γάμου σου δεν είναι τόσο απλή όσο μπορεί να φανταζόσουν. Μάλιστα, οι επιλογές που έχεις είναι αρκετές και το βασικό είναι να μην κάνεις κάτι που θα είναι υπερβολικό.

Ένα creamy λευκό μανικιούρ είναι μια κομψή επιλογή για κάθε νύφη! Το γνωστό ως γαλακτερό χρώμα είναι μια επιλογή που είναι αδύνατο να απογοητεύσει! Είναι διακριτικό, κομψό και κολακεύει ιδιαίτερα το χέρι, χωρίς να έχει το έντονο αποτέλεσμα που το λευκό χρώμα συνήθως έχει. Επιπλέον, ταιριάζει σε όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών άρα σίγουρα θα ταιριάζει και στα δικά σου!

Άλλη επιλογή σου είναι το γαλλικό μανικιούρ που αποτελεί ίσως την πιο δημοφιλή επιλογή στα νυφικά μανικιούρ. Κι όχι άδικα αφού πάντα δείχνει κομψό και ταιριάζει σε όλες. Φυσικά το κλασικό γαλλικό μανικιούρ είναι μια τέλεια ιδέα αλλά υπάρχουν και όμορφες παραλλαγές του. Για παράδειγμα, ένα όμπρε γαλλικό ή ένα γαλλικό μανικιούρ με λεπτές άκρες αποτελούν επίσης κομψές και πιο μοντέρνες επιλογές.

Αν πάλι δεν θες να πας κλασικά σου έχουμε κάποιες ιδέες που μπορεί να σου αρέσουν!

nails
nails
nails
nails
nails
nails
nails
nails
nails
nails
nails
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet