Έχεις παρατηρήσει τη σαγηνευτική αντανάκλαση τους φωτός επάνω στο νερό; Η συνάντηση αυτή μοιάζει σχεδόν μαγική, δεν συμφωνείς;

Τώρα φαντάσου ότι βρίσκεσαι στην Ελβετία, στο Μοντρέ, στον τόπο καταγωγής του οίκου πολυτελούς περιποίησης La Prairie. Ο μοναδικός αυτός φωτισμός είναι μία μπαλάντα πάνω από το νερό: ξεκινά ως παρθένος πάγος και χιόνι που λιώνει στο πιο καθαρό νερό, διυλίζεται στις υψηλότερες ελβετικές κορυφές, εμποτίζεται με πλούσια ορυκτά καθώς στάζει και διαχέεται στη λίμνη από το βυθό.
Αυτό το αργό, ρευστό ταξίδι, αυτή η συνάντηση του φωτός με το νερό ενέπνευσαν τους επιστήμονες της La Prairie οι οποίοι “παγίδευσαν” την αστραφτερή του λάμψη για να την “αποτυπώσουν” στην επιδερμίδα.

Η αστραφτερή φωτεινότητα του White Caviar Essence Extraordinaire!

Η σκέψη

Το 2019, οι επιστήμονες της La Prairie καθιέρωσαν την Εξίσωση του Φωτός, η οποία δείχνει ότι το φως – ή η φωτεινότητα του δέρματος – είναι συνάρτηση του χρώματος και της αντανάκλασης. Προσπαθώντας να ανακαλύψουν νέα μονοπάτια προς τη φωτεινότητα, αναρωτήθηκαν πως το νερό θα μπορούσε να επηρεάσει την αντανάκλαση του φωτός από το δέρμα και προσπάθησαν να “παγιδεύσουν” αυτήν την αστραφτερή φωτεινότητα, για να αναδείξουν ξανά τη μαγεία του.

Το προϊόν

Έτσι δημιουργήθηκε η φόρμουλα του White Caviar Essence Extraordinaire, η οποία αντιμετωπίζει το στοιχείο αντανάκλασης της Εξίσωσης του Φωτός με τρεις τρόπους:

  • Πρώτον, αυξάνοντας την ενυδάτωση του δέρματος και συνεπώς την ποσότητα νερού στο δέρμα.
  • Δεύτερον, προσθέτοντας συστατικά που υποστηρίζουν το κολλαγόνο και βοηθούν στη γεμάτη όψη του δέρματος και στη δημιουργία πιο σφριγηλής εμφάνισης.
  • Τρίτον, προκαλώντας απαλή απολέπιση που παρέχει ένα λείο φινίρισμα το οποίο αντανακλά το φως. Μαζί, αυτές οι ενέργειες ενισχύουν την αντανάκλαση του φωτός στην επιδερμίδα.
Η αστραφτερή φωτεινότητα του White Caviar Essence Extraordinaire!

Το νέο συστατικό Lumidose

Παράλληλα, το White Caviar Essence Extraordinaire αντιμετωπίζει τη χρωματική πτυχή της
Εξίσωσης του Φωτός παρέχοντας στο δέρμα το πιο ισχυρό μόριο φωτεινότητας: το Lumidose, που περικλείεται στη μοναδική σύνθεση του για πρώτη φορά.
Το Lumidose είναι ο πιο ισχυρός αναστολέας της ανθρώπινης τυροσινάσης – του ενζύμου που είναι υπεύθυνο για το σχηματισμό της μελανίνης – που γνωρίζουμε σήμερα. Αυτό το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μόριο επιτυγχάνει αποτελέσματα που δεν έχουν δει ποτέ πριν, εξαφανίζοντας τις κηλίδες γήρανσης πιο ισχυρά και πιο γρήγορα. Αυτό το εξαιρετικό μόριο αναγνωρίστηκε ως το μοναδικό πιο ισχυρό ενεργό συστατικό που φωτίζει, μετά από περισσότερα από 15 χρόνια έρευνας που περιλάμβανε έλεγχο περισσότερων από 50.000 συστατικών.

Επιπλέον συστατικά

Το White Caviar Essence Extraordinaire περιέχει, επίσης, συστατικά ελβετικού χαβιαριού – το Swiss Golden Caviar Extract, το χαρακτηριστικό συστατικό χαβιαριού της συλλογής White Caviar, έχει αποδειχτεί ότι υποστηρίζει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου για να βοηθήσει στη γεμάτη όψη του δέρματος και στη δημιουργία πιο σφριγηλής όψης, αυξάνοντας έτσι την αντανάκλαση φωτός πίσω στη επιφάνεια του δέρματος. Επιπλέον, το Swiss Golden Caviar Water, το οποίο αιχμαλωτίζει τα πιο ευαίσθητα και πτητικά συστατικά του χρυσού χαβιαριού, αποτελεί τη βάση της φόρμουλας και ενισχύει την αισθητική του με μια αναζωογονητική πινελιά.
Όπως όλες οι δημιουργίες της La Prairie που είναι αποτέλεσμα 90 χρόνων ελβετικής κυτταρικής επιστήμης, το White Caviar Essence Extraordinaire είναι εμποτισμένο με το Exclusive Cellular Complex της La Prairie. Αυτό το ενεργό συστατικό χρησιμοποιεί βιοτεχνολογική έρευνα αιχμής για να δώσει νέα ζωή και ενέργεια στην επιδερμίδα.

Το μπουκάλι

Ένα κομψό γυάλινο δοχείο με καινοτόμο σχέδιο -γυαλί μέσα σε γυαλί- για προστασία της φόρμουλας από το φως και διατήρηση της αποτελεσματικότητάς της.

Η αστραφτερή φωτεινότητα του White Caviar Essence Extraordinaire!

Χρήση

Καθαρίστε σχολαστικά το πρόσωπο πρωί και βράδυ. Εφαρμόστε το White Caviar Essence Extraordinaire, το πρώτο βήμα για πιο φωτεινό, πιο σφριγηλό δέρμα.

Υφή

Gel που αφήνει μια αίσθηση δροσερού νερού. Η μεταξένια, ιριδίζουσα λοσιόν γλιστράει για να ξεκινήσει την εξαιρετική της δουλειά με μια αναζωογονητική αίσθηση.

Δράση

Βοηθά στην προστασία του δέρματος από τη ρύπανση και το οξειδωτικό στρες. Η επιδερμίδα λειαίνεται, συσφίγγει και αποκτά μια αίσθηση γεμάτη, ενυδατωμένη και ανανεωμένη.

Ολοκληρωμένη προστασία

Συνεχίστε με το White Caviar Illuminating Pearl Infusion, έναν ορό που στοχεύει στις κηλίδες γήρανσης, την ερυθρότητα και το γκριζάρισμα – τρία χρωματικά φράγματα φωτός για μια λαμπερή επιδερμίδα.

Ολοκληρώστε την τελετουργία χορηγώντας μια δόση White Caviar Crème Extraordinaire, για την ενίσχυση της φωτεινότητας και εφαρμόστε απαλά σε ολόκληρο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Για βελτιστοποιημένη προστασία από τις επιδράσεις της γήρανσης που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία, εφαρμόστε το Cellular Swiss UV Protection Veil SPF 50 το πρωί και επαναλάβετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η αστραφτερή φωτεινότητα του White Caviar Essence Extraordinaire!

Η μοναδική καλλιτεχνική συνεργασία

Η La Prairie ανέθεσε στην Ταϊβανέζα χορεύτρια, καλλιτέχνιδα νέων μέσω και χορογράφο Wen Chi Su να αποτίσει φόρο τιμής στη μαγική συνάντηση του φωτός και του νερού μέσω της υψηλότερης μορφής κίνησης – του χορού. Μια παράσταση που γεννά βαθιά συναισθήματα: γοητεία, αισθησιασμό, διαχρονικότητα.
Αυτή η συνεργασία αποτελεί και τη δέσμευση της La Prairie να ενισχύσει την υποστήριξή της σε
γυναίκες καλλιτέχνες από διαφορετικούς πολιτισμούς, προοπτικές και πρακτικές τέχνης.

Ενθαρρύνει, επίσης, μια συζήτηση για τη συνέργεια μεταξύ της σύγχρονης τέχνης και της
επιστήμης: δύο τομείς που αποτελούν συνεχή έμπνευση για την καλλιτέχνιδα. Με αυτό το νέο καλλιτεχνικό εγχείρημα, η La Prairie εισέρχεται για πρώτη φορά στον κόσμο της performance art όπου το σώμα, η κίνηση και η θηλυκότητα ενώνονται για να εμπλουτίσουν τη μάρκα με ένα νέο πρότυπο.

Το White Caviar Essence Extraordinaire θα είναι διαθέσιμο στην αγορά στα μέσα Μαρτίου.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!