Έχουμε όλες ακούσει για το υαλουρονικό. Συνήθως όμως το συναντάμε αλλά και το ζητάμε από τον γιατρό για τα χείλη ή τα μάτια. Ωστόσο, η χρήση του υαλουρονικού δεν είναι τόσο περιορισμένη. Η μύτη για παράδειγμα είναι μία περιοχή που μπορεί το HA να προστεθεί για αισθητικούς λόγους, αποφεύγοντας έτσι μία πιο επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία για την βελτίωση του σχήματός της.

Και επειδή μάλλον, θα έχετε αρκετές απορίες σχετικά, ο Πλαστικός Χειρουργός, Θανάσης Παλλαντζάς μας λύνει όλες τις απορίες.

Μπορεί πράγματι η προσθήκη του υαλουρονικού στη μύτη να αλλάξει το σχήμα της; Για ποιούς άλλους λόγους κάποιος επιλέγει να ακολουθήσει μια τέτοια θεραπεία;

Η xρήση του HA στη μύτη λειτουργεί αποκλειστικά για να διορθώσει το σχήμα και το περίγραμμα αυτής. Υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις για τη χρήση HA στη μύτη. Ο φόβος ενός χειρουργείου, ο μικρός χρόνος (μηδαμινός) ανάρρωσης και το κόστος αποτελούν τους κύριους λόγους χρήσης HA.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Το αποτέλεσμα δύναται να διαρκέσει από 9 έως 12 μήνες.

Η προσθήκη του υαλουρονικού στη μύτη είναι κατάλληλη για όλες μας; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε ή να αναφέρουμε στο γιατρό μας πριν προχωρήσουμε στην συγκεκριμένη αισθητική επέμβαση;

Η μοναδική αντένδειξη για τη χρήση υαλουρονικού οξέος γενικά αποτελεί η ύπαρξη ενός αυτοάνοσου νοσήματος. Οπότε το HA μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε οποιοδήποτε υγιές άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.cai.gr/products/yvoire/

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet